17.7 C
Athens

Ο Καραμάνος, ο Μανθάτης και… η Λάρισα

Τάσος Καραμάνος και Γιώργος Μανθάτης βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα του Ζοσέ Aνιγκό για την ενίσχυση της επίθεσης του Πανιωνίου - Ποιο το ντόμινο που μπορεί να προκύψει με τη Λάρισα

Όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός. Το ενδιαφέρον του Πανιωνίου για τον Νίκο Βέργο από τον Ολυμπιακό μόνο τυχαίο δεν ήταν, άλλο που δεν ευοδώθηκε, εξαιτίας των… ορέξεων του Ζοσέ Ανιγκό. Ο Γάλλος προπονητής των Νεοσμυρνιωτών είχε ζητήσει έναν πιο ταχύ ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης και μία από τις λύσεις που παίζουν δυνατά είναι ο Τάσος Καραμάνος από… τον Ολυμπιακό!

O 27χρονος φορ δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και δεν ακολούθησε καν την υπόλοιπη ομάδα στην Αυστρία για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Έτσι, δεν είναι καθόλου απίθανο να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο, αν το ενδιαφέρον των «κυανέρυθρων» λάβει επίσημη μορφή. Φήμες, μάλιστα, αναφέρουν ότι έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και στον Καραμάνο, με τον τελευταίο να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Πλατεία. Αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν μεταξύ τους, ο Ολυμπιακός δε θα σταθεί εμπόδιο στον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα είναι η δεύτερη φορά που ο Ασπροπυργιώτης επιθετικός θα φορέσει τη φανέλα του «Ιστορικού», μετά τη σεζόν 2015-16, όταν και αγωνίστηκε εκεί, ξανά ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, από τον Πανιώνιο εξετάζεται και η περίπτωση του Γιώργου Μανθάτη για τα φτερά της επίθεσης. Ο Έλληνας εξτρέμ βρίσκεται στο Ζέεφελντ και διεκδικεί μια θέση στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Πάντως, με τις αφίξεις των Χριστοδουλόπουλου και Φετφατζίδη, την επικείμενη προσθήκη του Ποντένσε και την επιθυμία για έναν ακόμη εξτρέμ στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, δύσκολα θα διατηρηθεί στο ρόστερ των Πειραιωτών o 21χρονος.

Πριν, όμως, προδικάσουμε το οτιδήποτε, θα πρέπει να περιμένουμε για τις συγκεκριμένες υποθέσεις, καθώς αναμένεται και η μετακίνηση δύο παικτών του Ολυμπιακού στην ομάδα της Λάρισας, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Γιάννη Μασούρα. Αν η θεσσαλική ομάδα επιλέξει κάποιον εκ των Καραμάνου ή Μανθάτη, τότε αυτομάτως προκύπτει ένα… ντόμινο εξελίξεων, που υποχρεώνει τον Πανιώνιο να στραφεί σε άλλες λύσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς