26.5 C
Athens

Aθλητική εκπομπή με άρωμα… 2004!

Ντέμης Νικολαϊδης, Άγγελος Μπασινάς και Κώστας Κατσουράνης θα είναι μόνιμοι σχολιαστές της αθλητικής εκπομπής του OPEN που θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 25/11 στις 23.00

Κυριακάτικη αθλητική εκπομπή αφιερωμένη στην Super League θα έχει στο πρόγραμμά του το OPEN, με πολλές εκπλήξεις, Καταρχάς, δεν θα είναι μόνο ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολιαστής της εκπομπής που θα κάνει πρεμιέρα στις 25/11, στις 23.00. Θα πλαισιώνεται από τους Άγγελο Μπασινά και Κώστα Κατσουράνη, μέλη της Εθνικής του 2004 που κατέκτησε το Euro της Πορτογαλίας.

Από δημοσιογράφους, σίγουρος σχολιαστή θα είναι ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλοι, όπως για παράδειγμα ο διευθυντής του SDNA.gr Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Μέχρι σήμερα, εξάλλου, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο τηλεκριτικός διαιτησίας, με τους Βασιλάκη και Τσίκινη να είναι υποψήφιοι και οι ρεπόρτερ των ομάδων (ακούγονται Κ. Νικολακόπουλος για ΟΣΦΠ, Ν. Βασιλαράς για ΠΑΟ, Στ. Κόλκας για ΠΑΟΚ και Κ. Κετσετζόγλου για ΑΕΚ, Α. Ασβεστάς για ΕΠΟ και Δ. Κοντός και Ν. Ζέρβας για ΠΑΟ και ΟΣΦΠ στο μπάσκετ, κλπ)…

Παρουσιαστές θα είναι ο Πάνος Βόγλης και η Χριστίνα Βραχάλη και αρχισυντάκτης ο Άγγελος Τόμπρος. Τον γενικό συντονισμό θα έχει ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος Γιώργος Κοσμάς.

Θυμίζουμε, ότι από το επόμενο Σαββατοκύριακο κάνει πρεμιέρα και η εκπομπή OPEN Goal, που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο 12.50 το μεσημέρι, με παρουσιαστή τον Μανώλη Σφακάκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς