19.8 C
Athens

Ποιος «έφτυσε» ποιον; «Τσαμπουκάς» Παππά σε Σπανούλη (videos)

Ο Νίκος Παππάς προκάλεσε για μία, ακόμα, φορά τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά στο επίμαχο βίντεο δεν ξεκαθαρίζεται αν ειπώθηκε η φράση «θα σε φτύσω στο πρόσωπο», όπως έσπευσαν αμέσως να γράψουν οι «ημέτεροι»

Ο Νίκος Παππάς είναι ένας παίκτης που θαρρείς ότι βγάζει το ψωμί του κυρίως μέσα από τα (εντός έδρας) ματς με τον Ολυμπιακό. Ανεξάρτητα από το αν η απόδοσή του είναι καλή (όπως σήμερα) ή όχι, ο Παππάς είναι πάντα στους διακριθέντες όταν η κουβέντα έρχεται στις προκλήσεις και στην εν γένει συμπεριφορά του.

Στη λήξη του ημιχρόνου, όταν ο Σπανούλης πήγε να μιλήσει στους διαιτητές – προφανώς όχι για να τους συγχαρεί για τα σφυρίγματά τους -, ο Νίκος Παππάς πήγε εριστικά προς το μέρος του και τον προκάλεσε σε «τσαμπουκά». Από εκείνη την ώρα ξεκίνησε μια στιχομυθία – λογομαχία μεταξύ των δυο, η οποία έβγαλε τον Kill Bill από τα ρούχα του.

Στο βίντεο δεν είναι αποσαφηνίζεται τι ακριβώς λέει ο Σπανούλης απευθυνόμενος προς τον Παππά στο διάδρομο των αποδυτηρίων. Κι ο καθένας το ερμήνευσε όπως τον… βόλευε. Έγραψαν ότι ο Σπανούλης είπε “μη σε φτύσω στο πρόσωπο”. Δείτε το βίντεο, δεν προκύπτει από πουθενά. Τυχαίο;

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι το καλοκαίρι ο Νίκος Παππάς ήταν ο άνθρωπος που έκανε άνω κάτω την εθνική ομάδα με τη συμπεριφορά του και ειδικά το γνωστό επεισόδιο με τον Γιάννη Μπουρούση…

Το αποψινό επεισόδιο:

Μερικά από τα best of του Νίκου Παππά…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς