18.2 C
Athens

Σημαντικό «διπλό» ο Διαγόρας στον Πύργο

Ο Διαγόρας εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή από το 30’ κι έφυγε νικητής σαπό τον Πύργο επικρατώντας με 2-0 του τοπικού Πανηλειακού

Την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνέχισε ακάθεκτος ο Διαγοράς, ο οποίος θριάμβευσε στον Πύργο του Πανηλειακού με 2-0. Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά για τους Ροδίτες στο 30ο λεπτό, όταν ο Χατζησάββας κέρδισε πέναλτι από τον Αρβανίτη, ο οποίος αντίκρισε και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Με τον παθών να αναλαμβάνει τη εκτέλεση του πέναλτι και να δίνει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος ο Διαγόρας εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα και με δεύτερο τέρμα ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι. Στο 63′ ο Μουκίδης σέντραρε και βρήκε τον Ντουάλα, που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-2

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Καμβύσης (52′ Χατζηστάμου), Αντωνόπουλος, Μπουρνέλης, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Σταθάτος (70′ Π. Τσίγκρηλας), Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Νικολόπουλος, Σωτηρόπουλος (81′ Πλαστουργός)

Διαγόρας: Τσάμης, Παγώνης, Κρητικός, Προβατίδης (40′ λ.τρ. Μουκίδης), Μπαξεβάνου, Γιώργου, Καρπαθάκης, Χατζησάββας, Γλυνός (77′ λ.τρ. Τσαγκάρης), Μπουρλάκης, Ντουαλά (87′ Δήμας).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς