23.4 C
Athens

Βρήκε συχνότητα ο όμιλος Αλαφούζου για τον ΣΚΑΪ 24 – Ποια ονόματα «έκλεισαν»

Με ποιους δημοσιογράφους βρίσκεται σε συζητήσεις ο όμιλος • Πότε θα κάνει πρεμιέρα το νέο κανάλι

Η πολυπόθητη συμφωνία που επιθυμούσε ο όμιλος ΣΚΑΪ, προκειμένου να κλείσει τη συχνότητα που θα φιλοξενήσει το αμιγώς ενημερωτικό του κανάλι, τον ΣΚΑΪ 24, επιτέλους ολοκληρώθηκε και πλέον η έναρξη της λειτουργίας του μπαίνει στην τελική ευθεία και προγραμματίζεται για τον Ιανουάριο του 2019.

Ο όμιλος του Γιάννη Αλαφούζου αναζητούσε ένα κανάλι που να κατέχει νόμιμη άδεια περιφερειακού καναλιού, τουλάχιστον μέχρι να προκηρυχθούν οι νέες άδειες για τα περιφερειακά κανάλια.

Η συχνότητα αυτή βρέθηκε και δεν είναι άλλη από το πρώην «Α-Β» συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη, το οποίο και κατείχε νόμιμη άδεια ενημερωτικού περιφερειακού καναλιού.

Οι προσλήψεις ξεκίνησαν, το ίδιο και οι βολιδοσκοπήσεις δημοσιογράφων για τη στελέχωσή του, η οποία αναμένεται να γίνει κυρίως από πρόσωπα του ΣΚΑΪ και στελέχη του Mega.

Ήδη, ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει κλείσει για το απογευματινό μαγκαζίνο, ενώ ο Τάκης Χατζής θα έχει βραδινή εκπομπή, μετά το δελτίο ειδήσεων.

Το δελτίο ειδήσεων θα αναλάβει η Νίκη Λυμπεράκη, ενώ εκπομπές θα αναλάβουν και δημοσιογράφοι του ομίλου ΣΚΑΪ που τώρα τους βλέπουμε ως σχολιαστές ειδήσεων στο κανάλι.

Επίσης, σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Αλέξης Παπαχελάς.

Ακόμη, βολιδοσκοπούνται πρώην δημοσιογράφοι του Mega με το πρώτο όνομα να έχει γίνει ήδη γνωστό. Πρόκειται για τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο οποίος υπολογίζεται για τη μεσημβρινή ζώνη του νέου καναλιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ένθετου των «Παραπολιτικών» ο Γιώργος Αυτιάς δεν θα αναλάβει κάποια συγκεκριμένη ζώνη στο νέο κανάλι, αλλά θα είναι συχνά καλεσμένος στις εκπομπές του σταθμού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς