15.9 C
Athens

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ FWS: Στην Αθήνα ο Σεμπά, τον περνά από «κόσκινο» ο Μαρτίνς

Ο Insider αποκαλύπτει πως ο Σεμπά βρίσκεται ήδη στη χώρα μας και ο Μαρτίνς θα αξιολογήσει την κατάσταση αλλά και την πιθανή χρησιμότητά του στο ρόστερ

Την Παρασκευή 16/11/2018, το FWS αποκάλυψε τις πληροφορίες που ήθελαν τον Σεμπά να επιστρέφει στον Ολυμπιακό, ακόμα και μέσα στον Γενάρη. Η είδηση αναπαράγεται πλέον από όλα τα ελληνικά ΜΜΕ – το ότι (σχεδόν) πουθενά δεν αναφέρεται η πηγή είναι μια άλλη ιστορία… – αλλά ο Insider βρίσκεται και πάλι μπροστά από τις εξελίξεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Σεμπά βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας τα όσα διαβάσατε πρώτοι εδώ!

Το FWS είναι σε θέση να γνωρίζει πως ο Σεμπά έχει επιστρέψει στη χώρα μας και για το άμεσο ποδοσφαιρικό του μέλλον θα κληθεί να αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ είναι και πάλι στην Αθήνα και το ενδεχόμενο να ενσωματωθεί ξανά στο ρόστερ του Ολυμπιακού δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές λένε πως ο παίκτης πρόκειται να περάσει εργομετρικά μέσα στις επόμενες ώρες, ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του και να του δοθεί ένα ειδικό πρόγραμμα που θα τον βοηθήσει να διατηρηθεί σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Με δεδομένο πως οι Χριστοδουλόπουλος και Ποντένσε τράβηξαν σχεδόν όλο το λούκι στο πρωτάθλημα, ο Ναουέλ ψάχνει ακόμα τα πατήματά του, αλλά και ότι ο Φετφατζίδης μοιάζει περισσότερο χρήσιμος στον άξονα, μια επιπλέον λύση στην άκρη κάθε άλλο παρά θα κακόπεφτε στον Μαρτίνς. Συν τοις άλλοις, ο Σεμπά γνωρίζει άριστα τα αποδυτήρια αλλά και τα δεδομένα του Ολυμπιακού, επομένως αν ο Πορτογάλος τεχνικός πειστεί για τη χρησιμότητά του, δεν θα διστάσει να του δώσει μια ακόμη ευκαιρία.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς