18.8 C
Athens

Η ερώτηση που άφησε άφωνο τον Τσίπρα: «Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@μ…νο από την Ελλάδα;»

Tην απηύθυνε Γερμανός δημοσιογράφος στο συνέδριο του SPD • Tο αμήχανο γέλιο του πρωθυπουργού

Ένα βίντεο από την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral.

Στη διάρκεια του συνεδρίου ο Ελληνας πρωθυπουργός ήρθε αντιμέτωπος με την πιο άβολη ερώτηση που έχει ίσως κληθεί να απαντήσει.

Ενας Γερμανός δημοσιογράφος της σατιρικής εκπομπής Heute-Show του καναλιού ZDF, προσεγγίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον ρωτά στα αγγλικά: «Ήρθατε εδώ για να δείτε κάτι πιο γ@μ$μένο από την Ελλάδα;».

Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού χαμογελά εμφανώς αμήχανα, στη συνέχεια απαντά λέγοντας πως αισθάνεται πολύ άνετα που άκουσε την επικεφαλής του SPD, Αντρέα Νάλες (η οποία βρίσκεται δίπλα του), να μιλά με έναν τόσο αριστερό λόγο.

Αυτή η φράση έκανε την κυρία Νέιλς τόσο χαρούμενη που έδωσε ένα φιλί στον κ. Τσίπρα κάνοντας πάλι την αίθουσα να ξεσπά σε γέλια.

Δεν είναι πάντως λίγοι οι χρήστες των social media που κατέκριναν τον πρωθυπουργό, επειδή γελούσε και δεν είπε κάτι στον δημοσιογράφο, που όσο κι αν είναι μέλος σατιρικής εκπομπής και στόχευε πρωτίστως την κατάσταση που επικρατεί στο SPD, αυτό που είπε δεν παύει να είναι προσβλητικό για τη χώρα μας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς