18.2 C
Athens

«Τεσσάρα» στον ΟΦΗ η Κ-15 του Ολυμπιακού

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Κ-15 του Ολυμπιακού επικρατώντας του ΟΦΗ με 4-1 στην Κρήτη

Την ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε η Κ-15 του Ολυμπιακού, η οποία θριάμβευσε με 4-1 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στη Super League.

Σε μία αναμέτρηση, η οποία σημαδεύτηκε από την καταρρακτώδη βροχή, οι νεαροί παίκτες του Νίκου Τοπολιάτη ανέλαβαν τα ηνία του από τα πρώτα λεπτά.

Ο  Χρήστος ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 24′ για τον Ολυμπιακό, με τον ΟΦΗ να αντιδρά άμεσα και να φτάνει στην ισοφάριση με τον Σωμαράκη στο 27’

Ο Ρέτσος ήταν εκείνος που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, με το γκολ που πέτυχε το 35′. Με το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώνει με την Κ15 του Ολυμπιακού να προηγείται 2-1 στην Κρήτη.

Στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι αύξησαν το προβάδισμά τους σε 3-1 με το τέρμα του Φλώκου στο 51′. Εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το ματς, αλλά οι Παίδες του Ολυμπιακού δεν είχαν «πει» την τελευταία τους λέξη. Ένα ακόμα γκολ, στο 73′, με τον Ποιμενίδη που διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

ΟΦΗ: Χωραΐτης, Χασουράκης, Χότζα, Γκρίτζαλης, Σπυριδάκης, Χαλκιαδάκης (70′ Βαρβεράκης), Αμανάκης (74′ Περογαμβράκης), Αποστολάκης, Σωμαράκης, Μαμουλάκης (46′ Κονιός), Γεωργαλής (65′ Βιτώρος, 74′ λ. τρ. Ξυστράκης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σίνα, Κατηφόρης, Μπομπότης, Ρέτσος (75′ Βλασόπουλος), Γιαλεδάκης, Σταυρόπουλος, Πάνου (69′ Μάνδρος), Χρήστου, Φλώκος (56′ Πρελιάς), Κουτσογούλας (63′ Κατσαούνης), Ποιμενίδης (75′ Μπόλης).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς