18 C
Athens

Άνετη νίκη η ΤΣΣΚΑ, έκπληξη της Κανάρια

Η ΤΣΣΚΑ συνέχισε το σερί της περνώντας και από το Μόναχο με σχετική άνεση, ενώ η Κανάρια έκανε την έκπληξη και κέρδισε τη Μακάμπι.

Στα παιχνίδια που <<έκλεισαν>> την αγωνιστική στην Euroleague είχαμε ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα και μια έκπληξη. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε το καθήκον της και νίκησε τη Μπάγερν με 93-79, καθώς η Μακάμπι τα βρήκε σκούρα στην Ισπανία από την Γκραν Κανάρια, και στο τέλος ηττήθηκε με 84-78.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με ένα κρεσέντο στα σουτ τριών πόντων, πέρασε από τη πρωτεύουσα της Γερμανίας δίχως να ανησυχεί ιδιαίτερα καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι Ρώσοι πέτυχαν 13 σουτ έξω από τα 6.75 και με επιθετική πολυφωνία, νίκησε την…άστοχη Μπάγερν (17% στο τρίποντο), και έκανε το αυτονόητο συνεχίζοντας τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι Ρώσοι είχαν σε δαιμονιώδη φόρμα τον Κόρι Χίγκινς, ο οποίος πέτυχε 18 πόντους και 5 ασίστ συγκεντρώνοντας 22 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης. Από την άλλη, για τη Μπάγερν ξεχώρισε ο Μπαρτέλ με 7 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 19 πόντους ranking.

Μπάγερν ΤΣΣΚΑ

Από εκπλήξεις…άλλο τίποτα η φετινή Euroleague

Όπως σας γράψαμε και παραπάνω, η Μακάμπι ήταν απόψε θύμα αυτών των ευρωπαϊκών εκπλήξεων και δεν κατάφερε κάτι περισσότερο από την ήττα στο παιχνίδι με την Γκραν Κανάρια.

Οι Ισπανοί μπήκαν από τη πρώτη περίοδο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 8 πόντους. Η Μακάμπι από την άλλη ήταν εύστοχη από το τρίποντο και πέτυχε 10 σουτ πίσω από τα 6.75. Όμως, η Κανάρια με οδηγό τα ριμπάουντ (7 περισσότερα) και το υπομονετικό της παιχνίδι πήρε τελικά μια καθαρή νίκη. Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Μπάεζ με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ για τους Ισραηλινούς ξεχώρισε ο Τάιους με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ, αγγίζοντας το double-double.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς