22.8 C
Athens

Το «διπλό μήνυμα» του Ολυμπιακού σε Τουρέ και Σέλουκ

Η διοίκηση των Ερυθρόλευκων εξέφρασε την ενόχλησή της στον Σέλουκ, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κατ´ ιδίαν συζήτηση με τον Γιάγια Τουρέ

Ήταν ηλίου φαεινότερο ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε. Όσο ο Γιάγια Τουρέ δεν θα είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, θα βρισκόταν ο τρόπος να υπάρξει πίεση προς την πλευρά του Ολυμπιακού και του Πέδρο Μαρτίνς. Η διπλή παρέμβαση του ατζέντη του παίκτη, Ντμίτρι Σέλουκ και οι βολές του, όχι μόνο στον προπονητή, αλλά και στους Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοντέστο ξεπέρασαν τα όρια.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, από την διοίκηση του Ολυμπιακού επικοινώνησαν με τον Σέλουκ εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή τους για τις δηλώσεις του. Ο Ουκρανός όμως το έχει πράξει πολλάκις στο παρελθόν, από την πρώτη θητεία κιόλας του Γιάγια Τουρέ στους Ερυθρόλευκους αλλά και τα χρόνια που ο τελευταίος ήταν κάτοικος Μάντσεστερ. Και δεν το πράττει τυχαία. Πάντα έχει τους λόγους του. Είτε γιατί βλέπει να ασφυκτιά ο πελάτης του είτε γιατί πιθανό να έχει προκύψει κάποια άλλη ενδιαφέρουσα πρόταση από άλλη ομάδα. Και η σιωπή του μεσοεπιθετικού από την Ακτή Ελεφαντοστού το τελευταίο διήμερο, δείχνει πολλά.

Σε κάθε περίπτωση, οι Πειραιώτες ξεκαθάρισαν την θέση τους, ενώ το ίδιο έκανε και ο Πέδρο Μαρτίνς σε κατ´ ιδίαν συζήτηση που είχε με τον Τουρέ στου Ρέντη. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναγνωρίζει την αξία του Ιβοριανού άσου, υπολογίζει σε αυτόν, αλλά ταυτόχρονα εξήγησε ποια είναι τα όρια του καθενός και ότι η ομάδα είναι πάνω απ´ όλους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς