14.9 C
Athens

Προπηλάκισαν Σκουρλέτη, Ρήγα, Τόσκα, Δρίτσα και Φίλη στο Πολυτεχνείο (video)

Ενταση νωρίς το πρωί στο Πολυτεχνείο όταν άγνωστοι προσπάθησαν να απαγορεύσουν την είσοδο σε κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πήγαν να καταθέσουν στεφάνι

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε περίπου στις 8.10 π.μ. στο Πολυτεχνείο όταν αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους Πάνο Σκουρλέτη, Θοδωρή Δρίτσα, Νίκο Φίλη, Παναγιώτη Ρήγα, και Ανέττα Καββαδία επιχείρησε να μπει στο χώρο για να καταθέσει στεφάνι.

Όπως φαίνεται από την ώρα, οι υπουργοί και βουλευτές επιχείρησαν να πάνε πολύ νωρίς στο χώρο ακριβώς για να μην προκληθούν εντάσεις, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Αγνωστοι προπηλάκισαν τους Σκουρλέτη, Δρίτσα, Φίλη, και Ρήγα και τους απαγόρευσαν την είσοδο. Στο στόχαστρο μπήκε και ο Νίκος Τόσκας, που βρισκόταν στο σημείο, αλλά όχι με την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στο Πολυτεχνείο από τον πεζόδρομο, ωστόσο νεαροί τους έκλεισαν την είσοδο και δεν τους άφησαν να μπουν στο ακαδημαϊκό ίδρυμα.

Ηταν τότε που ξέσπασε η ένταση, καθώς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επέμεναν να μπουν και άρχισαν τα σπρωξίματα και οι κλωτσιές, ενώ κάποιοι πέταγαν καφέδες και νερά. Για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση. Οι βοηθοί των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούσαν τους βοηθήσουν και να περάσουν μαζί με το στεφάνι μέσα στο χώρο αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Τελικά η αντιπροσωπεία δεν κατάφερε να μπει στο Πολυτεχνείο και αποχώρησε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς