18.6 C
Athens

Παρά μία 100 ο Τοροσίδης

Ο Βασίλης Τοροσίδης αγωνίστηκε σήμερα για 99η φορά με την Εθνική Ανδρών και την Κυριακή κόντρα στην Εσθονία αναμένεται να πιάσει την κατοστάρα

Μεγάλη θα είναι η βραδιά της Κυριακής για τον Βασίλη Τοροσίδη. Παρότι ο αγώνας με την Εσθονία θα έχει σημασία μόνο για το γόητρο, μετά την αδυναμία της Εθνικής να νικήσει με μεγαλύτερο σκορ τη Φινλανδία, για τον 33χρονο δεξιό μπακ του Ολυμπιακού θα είναι σημαντικός μια και θα είναι ο 100ός που θα παίξει με το εθνόσημο των ανδρών.

Ο Τοροσίδης κατέγραψε στο ματς με τη Φινλανδία την 99η συμμετοχή του με την Εθνική Ανδρών, εντεκάμισι χρόνια μετά το ντεμπούτο, στο εφιαλτικό 1-4 από την Τουρκία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 24 Μαρτίου 2007. Αν αγωνιστεί, όπως αναμένεται, κόντρα στην Εσθονία την Κυριακή, θα γίνει μόλις ο πέμπτος Έλληνας διεθνής που θα φτάσει τις 100 συμμετοχές και θα πιάσει στην 4η θέση της λίστας τον νέο τεχνικό διευθυντή της Εθνικής, Άγγελο Μπασινά!

Πρώτος παραμένει ο Γιώργος Καραγκούνης με 139 συμμετοχές, δεύτερος ο Θόδωρος Ζαγοράκης με 120 και τρίτος ο Κώστας Κατσουράνης με 116.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς