22.6 C
Athens

Aναταραχή στον ΣΚΑΪ: Φήμες αποχώρησης της Σίας Κοσιώνη

Ποιοι είναι οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν στην έξοδο την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού

Την ίδια ώρα που ο όμιλος ΣΚΑΪ ετοιμάζει το 24ωρο ενημερωτικό του κανάλι, κυκλοφορούν φήμες για επιστροφές αλλά και αποχωρήσεις από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου, με μερικές από αυτές να είναι ιδιαίτερα σημαντικές.

Η μία επιστροφή που φημολογείται είναι αυτή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, που έκανε ήδη μια εμφάνιση στο σταθμό ως καλεσμένος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Σήμερα» και πληροφορίες τον θέλουν να επιστρέφει στο κανάλι του Φαλήρου.

Η επικείμενη αποχώρηση, ωστόσο, που έχει αρχίσει και συζητείται πολύ τον τελευταίο καιρό δεν είναι άλλη από αυτή του μεγάλου ονόματος του καναλιού, της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Σίας Κοσιώνη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, η άνκοργουμαν δεν διανύει τις καλύτερες ημέρες της στο σταθμό. Ο ένας λόγος είναι τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις της με σημαντικά στελέχη του σταθμού που λέγεται ότι περνούν σοβαρή κρίση.

Ο άλλος λόγος είναι η τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που κάνει «χαμηλές πτήσεις» και δεν έχει καταφέρει να πάρει κεφάλι, βλέποντας τις περισσότερες φορές την «πλάτη» της Μάρας Ζαχαρέα και του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star που μεταδίδεται την ίδια ώρα.

Υπάρχουν μάλιστα και κάποιοι που συνδέουν ακριβώς την επικείμενη επιστροφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με ενδεχόμενη αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη, αν και μάλλον δύσκολα ο γνωστός δημοσιογράφος θα αναλάμβανε δελτίο ειδήσεων, αν μη τι άλλο επειδή ο χειμαρρώδης λόγος του και η παρορμητική του φύση δύσκολα θα του επέτρεπε να ανακτήσει τον αυτοέλεγχό του αν τον έχανε.

Σε κάθε περίπτωση όλα θα φανούν μετά τα Χριστούγεννα, οπότε έτσι κι αλλιώς θα υπάρξουν ανακατατάξεις και μετακομίσεις, καθώς θα ξεκινήσει και ο ΣΚΑΪ 24.

Αν και σε περίπτωση που φύγει από τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη θα φύγει οριστικά, δεν πρόκειται να μετακομίσει στο «αδερφάκι» του ΣΚΑΪ.

Υπάρχει εξάλλου και μία ακόμα άδεια για κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας που διεκδικήθηκε πρόσφατα, επομένως δεν θα της λείψουν οι προτάσεις…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς