18.7 C
Athens

Λουντ: «Ανώτερη η δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας από τη Superleague»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την εθνική μας ομάδα απόψε

Σε φινλανδικό Μέσο μίλησε ο Ρόμπιν Λουντ ενόψει της αναμέτρησης της εθνικής του ομάδας κόντρα στην εθνική Ελλάδος. Ο Φινλανδός μέσος παράλληλα, μίλησε για την εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ τη συνέκρινε με την τωρινή θητεία του στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους φιλάθλους στην Ελλάδα: «Θυμάμαι ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακυρώθηκε λόγω συμπλοκής των οπαδών με την αστυνομία. Όταν χάνεις στην Ελλάδα δεν πρέπει να βγαίνεις από το σπίτι για κάποιες μέρες. Αντίθετα, όταν κερδίζεις το όνομά σου μένει χαραγμένο στην μνήμη του κόσμου».

Για την επιλογή του να πάει στη Σπόρτινγκ Χιχόν που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας: «Το ήξερα πως το επίπεδο είναι ψηλό αλλά εξέπληξε ακόμα και εμένα. Είναι καλύτερα από ό,τι στην Ελλάδα».

Για τις αναμνήσεις του από την Ελλάδα: «Έχω καλές αναμνήσεις από εδώ. Είναι πραγματικά όμορφο που επέστρεψα εδώ και είδα και πάλι τον ελληνικό ήλιο. Εδώ έζησα τρία χρόνια και έχω πέρασα πραγματικά όμορφα».

Για τη σημερινή αναμέτρηση της εθνικής ομάδας του κόντρα σ’ αυτή του Άγγελου Αναστασιάδη: «Πιστεύω ότι η Ελλάδα θα μας πιέσει στην αρχή του ματς. Αν όμως βρούμε ένα γκολ τότε όλα θα είναι καλύτερα γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος θα τα βάλει με την δική τους εθνική επειδή δεν θα είναι ευχαριστημένος από τον αγώνα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς