24.5 C
Athens

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου το ΠΑΟΚ-Άρης

Ύστερα από τη σύσκεψη της Επιτροπής Πρωταθλήματος, το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, θα διεξαχθεί στις 25 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη μετά την σημερινή σύσκεψη της Επιτροπής Πρωταθλήματος και της ψηφοφορίας που έγινε κατά την σχετική διαδικασία, ενώ αρχικά είχε οριστεί για το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 18:00.

Η Επιτροπή Πρωταθλήματος συζήτησε το αίτημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και προχώρησε σε ψηφοφορία όπου υπέρ της αλλαγής ημέρας της διεξαγωγής του αγώνα ήταν ο εκπρόσωπος του «Δικεφάλου του Βορρά» καθώς επίσης και οι εκπρόσωποι του Παναθηναικού, της ΑΕΚ και του Ρεθύμνου. Κατά της αλλαγής ή της έναρξης του αγώνα μία ώρα νωρίτερα (17:00) στις 24 Νοεμβρίου ψήφισε ο εκπρόσωπος του Άρη, του Ολυμπιακού και του Προμηθέα και έτσι με 4-3 υπέρ αποφασίστηκε η μετάθεση του ντέρμπι για την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.

Από τον Άρη στην διάρκεια της διαδικασίας υπήρχε έντονη αντίδραση για το αίτημα του ΠΑΟΚ αλλά και για την στάση του ΕΣΑΚΕ στην συγκεκριμένη υπόθεση, τονίζοντας ότι δεν έπραξε κάτι ανάλογο σε προηγούμενο αίτημα των «κιτρίνων» πριν τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου. Από την άλλη πλευρά, στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ θεωρούν φυσιολογική την εξέλιξη και την υλοποίηση του αιτήματος για την μετάθεση της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα με τον Άρη.

Πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ για την ημερομηνία της τέλεσης του αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς