15 C
Athens

Συνεχίζει με LG η ΠΑΕ ΑΕΚ

AEK και LG παρουσίασαν επισήμως την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας τους για την σεζόν 2018-19

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, παρουσιάστηκε η ανανέωση της συνεργασίας με την LG.

Στην εκδήλωση βρέθηκε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά και ο αντιπρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου. Εκ μέρους της LG, βρέθηκε ο CEO της εταιρίας, Άρης Κουτελός.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

AEK και LG παρουσίασαν επισήμως την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας τους για την σεζόν 2018-19 το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ.

Η LG Electronics Hellas (LG) αποτελεί τον «Επίσημο Υποστηρικτή» των πρωταθλητών Ελλάδας και για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, στηρίζοντας τόσο την επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου όσο και τις Ακαδημίες του συλλόγου.

H LG έχει αφήσει το αποτύπωμα της σε όλα τα video του ΑΕΚ ΤV, καθώς και άπασες τις οπτικοποιημένες αναρτήσεις του επίσημου λογαριασμού της ομάδας στο Facebook, με σχετική λογοτύπηση. Είναι επίσης ο αποκλειστικός χορηγός του επίσημου application της ΠΑΕ ΑΕΚ, μιας δυναμικής εφαρμογής με ολοένα και αυξανόμενη απήχηση, ενώ από φέτος κοσμεί τα αγωνιστικά σορτς των πρωταθλητών Ελλάδας, μια κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς «ακολουθεί» όλες τις αγωνιστικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στις εγχώριες διοργανώσεις και στο UEFA Champions League.

Η συνέντευξη Τύπου για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας έλαβε χώρα στην αίθουσα Τύπου των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΚ «Γιάννης Ξενάκης» το μεσημέρι της Πέμπτης (15/11), παρουσία του προπονητή της ομάδας, κ. Μαρίνου Ουζουνίδη, του Α΄ Αντιπροέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ, κ. Μηνά Λυσάνδρου, του CEO της LG, κ. Άρη Κουτελού, ο οποίος παρέλαβε μια αναμνηστική μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της Ένωσης από τον κ. Λυσάνδρου, καθώς και του Εμπορικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Νίκου Καραούζα, και της Senior Marketing Manager της εταιρίας LG, κ. Γεωργίας Σταυροπούλου.

Άρης Κουτελός: «Καλησπέρα σας, είμαστε χαρούμενοι στην LG για τη συνέχεια της συνεργασίας μας με την ΑΕΚ. Είναι μια επιστροφή στην κανονικότητα, γιατί είχαμε συνεργασία και παλαιότερα με την ΑΕΚ ως μεγάλος χορηγός φανέλας, η πιο επιτυχημένη ενέργεια marketing της εταιρίας μας κατά τη γνώμη μου. Θεωρούμε την ΑΕΚ από τις σημαντικότερες και πιο ιστορικές ελληνικές ομάδες, ασφαλώς ευρωπαϊκού επιπέδου, στην προηγούμενη συνεργασία μας υπήρχαν οι πρώτες, μεγάλες νίκες στο UEFA Champions League απέναντι στην Λιλ και την Μίλαν και είχαν πωληθεί πάρα πολλές φανέλες με χορηγό την LG.

Προσδοκούμε και στη δεύτερη περίοδο συνεργασίας μας να έχουμε τα ίδια θετικά αποτελέσματα, καθώς ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικός για εμάς, γιατί έχουμε αναπτύξει προγράμματα κοινωνικής ευθύνης. Θέλουμε να είναι μακροχρόνια η συνεργασία μας, μακάρι να έχουμε μόνο επιτυχίες. Η ΑΕΚ, όπως και η LG, κοιτάει πάντοτε μόνο την πρώτη θέση!

Μηνάς Λυσάνδρου: «Είναι πολύ όμορφο να καθόμαστε μαζί με την LG σε μια τέτοια παρουσίαση και να έχουμε την αυτοπεποίθηση, κοιτώντας τις μετρήσεις της προηγούμενης σεζόν, να χαρακτηρίζουμε τη συνεργασία μας άκρως επιτυχημένη. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα και το ποδόσφαιρο, μπορέσαμε να ξεκινήσουμε μια πολύ καλή συνεργασία με την εταιρία LG, να τη διατηρήσουμε, να την ενισχύσουμε, να την αναβαθμίσουμε και να ωφελήσει πολύ την ομάδα μας. Η LG είναι μεγάλη εταιρία που δεν χρειάζεται συστάσεις, ταιριάζει στην AEK η οποία επίσης είναι μεγάλο brand.

Έχουμε επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο, κάτι που συμβαδίζει με το πρεστίζ και την Ιστορία μας, η LG είναι υποστηρικτής σε προϊόντα και φορείς της ΠΑΕ ΑΕΚ που είναι συνδεδεμένα με την εσωτερική της εικόνα, ενώ προβάλλεται και ως μέρος της αγωνιστικής μας εμφάνισης στο σορτσάκι. Με την ευκαιρία της σημερινής παρουσίασης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κουτελό και την LG για την στήριξη και να διαβεβαιώσω ότι η κοινή μας παρουσία θα μας πάει και τους δύο ένα βήμα μπροστά, πιο ενισχυμένη, ελπίζοντας ότι του χρόνου, με την ίδια επιτυχία, θα καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι και θα ανακοινώνουμε ξανά την επέκταση της συνεργασίας μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς