19.7 C
Athens

Πρώτος ο αρχηγός και μετά οι «Παπ»

Εβδομάδα ανανεώσεων η επόμενη με τους «ερυθρόλευκους» να κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Σπανούλη, Παπανικολάου και Παπαπέτρου

Παίρνει «σάρκα και οστά» ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, αφού από μεθαύριο θα αρχίσουν οι συζητήσεις με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έχουν τελειώσει, ενώ θα γίνει κουβέντα και με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος έχει στα χέρια του τριετές συμβόλαιο από το περασμένο καλοκαίρι.

Πρώτος παίκτης που θα μιλήσει με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο θα είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Το ραντεβού με τον αρχηγό του Ολυμπιακού έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα. Σημαντικό ρόλο στην έκβαση των συζητήσεων αναμένεται να παίξει η διάρκεια του νέου συμβολαίου.

Μετά τον Σπανούλη σειρά θα πάρει ο Κώστας Παπανικολάου, για τον οποίο τον πρώτο λόγο έχει η Μπαρτσελόνα, όπως άλλωστε προβλέπει ο όρος με τον οποίο η καταλανική ομάδα τον είχε παραχωρήσει στον Ολυμπιακό.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες, καθώς θα υπάρξουν ραντεβού με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και τον Μάντζαρη, με τον οποίο θα συζητηθεί πιθανή αναπροσαρμογή του υπάρχοντος συμβολαίου του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς