16.1 C
Athens

Η τραγωδία που ενώνει τον Υπάτιο Πατμάνογλου με τη μέλλουσα σύζυγό του

Η σύντροφός του έχει επίσης πίσω της μια τραγική ιστορία • Παντρεύονται τον Δεκέμβρη • To ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, περιμένει το πρώτο του παιδί

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο έζησε αυτό δεν εύχεται κανείς ούτε στον χειρότερο εχθρό του. Σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα έχασε την οικογένειά του σε ένα απίστευτο τροχαίο. Την 33χρονη σύζυγο και τον 3χρονο γιο του.

Το τροχαίο με την Porsche που οδηγούσε ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργος Βακάκης έπαιζε ξανά και ξανά σε τηλεοράσεις και ιστοσελίδες και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

Να μπει στη θέση του τραγικού συζύγου και πατέρα ούτε λόγος. Του είχε συμβεί κάτι που δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου.

Όμως, η ζωή προχωρά. Και ο Υπάτιος Πατμάνογλου βρήκε τη δύναμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Ταίρι του σ’ αυτή την προσπάθεια ένας άνθρωπος που «κουβαλά» επίσης μια τραγική ιστορία. Αυτούς τους δύο ανθρώπους τους ένωσαν δύο τραγωδίες.

Η μέλλουσα σύζυγός του ονομάζεται Εμμανουέλα, είναι από τα Μέγαρα και ασχολείται με τα κοινά και ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία.

Υπάτιος και Εμμανουέλα κατά πληροφορίες γνωρίστηκαν μέσω Facebook. Ο γάμος τους θα γίνει στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να περιμένει το πρώτο του παιδί.

Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης από το περιβάλλον της Εμμανουέλας, τους δύο αυτούς νέους ανθρώπους, εκτός από όλα τα άλλα, φαίνεται ότι ενώνουν και τραγικά συμβάντα που συνέβησαν στις ζωές τους.

Είναι οι στιγμές που τα παιχνίδια της μοίρας ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, όπως είναι γνωστό, είναι ο μόνος επιζών από το τρομακτικό τροχαίο με την Porsche που οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης. Ο γιος του Mr Jumbo έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αυτό καρφώθηκε με ταχύτητα μεγαλύτερη των 300 χλμ. πάνω στο σταθμευμένο όχημα (σε πάρκινγκ της Ε.Ο.) του Υπάτιου Πατμάνογλου. Ο ίδιος βρισκόταν μέσα στην τουαλέτα τη στιγμή της σύγκρουσης. Στο αμάξι του, όμως, βρίσκονταν η σύζυγός του και ο γιος τους οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, όπως και ο Γιώργος Βακάκης και ο συνοδηγός της Porsche, φίλος του νεαρού Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Ενα τραγικό συμβάν έχει ζήσει σχετικά πρόσφατα και η μέλλουσα σύζυγος του Υπάτιου.

Συγκεκριμένα, έχει βιώσει κι εκείνη μία μεγάλη απώλεια στη ζωή της, η οποία την στιγμάτισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της ίδιας, πριν από περίπου έναν χρόνο, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ο άνθρωπος με τον οποίο είχε σχέση για οχτώ χρόνια.

Αιτία ήταν η ερωτική απογοήτευση, αφού η Εμμανουέλα τού ζήτησε να χωρίσουν. Ο νεαρός άνδρας δεν άντεξε τον πόνο και αυτοκτόνησε με όπλο.

Ο πατέρας του αυτόχειρα μιλώντας στην ιστοσελίδα protothema.gr επιβεβαίωσε το τραγικό αυτό γεγονός που είχε στιγματίσει τη νέα σύντροφο του Υπάτιου Πατμάνογλου.

«Όταν η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν τότε δεν άντεξε τον χωρισμό και έβαλε τέλος στη ζωή του. Πήρε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά».

Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα, ο γιος του λίγο πριν πεθάνει είχε αφήσει μήνυμα στο Facebook που έλεγε «εγώ θα φύγω για ένα μακρινό ταξίδι και στην κηδεία μου, μην έρθεις ποτέ. Να ξέρεις πως για όλα φταίει συγγενικό σου πρόσωπο».

Σύμφωνα με τον πατέρα του αυτόχειρα το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και πολλές φορές υπήρχαν παρεμβάσεις απο τρίτα πρόσωπα. Ο νεαρός άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017.

Νέα σελίδα για τον Υπάτιο

Tώρα οι δύο αυτοί άνθρωποι αφήνουν πίσω τους την τραγωδία και γυρίζουν σελίδα στη ζωή τους.

Μάλιστα ο ίδιος ο Υπάτιος είχε κάνει την αποκάλυψη μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Συγκεκριμένα, είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό ανάρτηση, με αφορμή την ονομαστική του εορτή, στην οποία έγραφε: «Η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της κι εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε. Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας. Εύχομαι από καρδιάς ό,τι ευχή πήρα να σας τη δώσει ο θεός διπλή. Χρόνια μου πολλά».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ η ανάρτηση είχε παραμείνει στον λογαριασμό του για αρκετές ημέρες, χθες που τηλεοπτική εκπομπή μετέδωσε την είδηση του γάμου του, αναγκάστηκε να κατεβάσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση καθώς κάτω από αυτήν γράφτηκε πλήθος αρνητικών σχολίων από χρήστες του Facebook που θεώρησαν ότι ξέχασε πολύ γρήγορα το πένθος του.

Αλήθεια ή όχι, από τη στιγμή που κάποιος δεν βλάπτει με τις ενέργειές του τους γύρω του, η ζωή του καθενός αφορά τον ίδιο και μόνο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς