19.7 C
Athens

Στην τελική ευθεία ο ΣΚΑΪ 24 – Ποια μεγάλα ονόματα θα τον στελεχώσουν

Πότε κάνει πρεμιέρα το αμιγώς ενημερωτικό κανάλι του ομίλου ΣΚΑΪ που θα… παίξει μπάλα ενόψει των επερχόμενων εκλογών

Το νέο ενημερωτικό κανάλι του ομίλου ΣΚΑΪ, ο ΣΚΑΪ 24, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις αρχές του 2019.

Πρόκειται για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του ομίλου Αλαφούζου που μπαίνει στην τελική ευθεία και θα… παίξει μπάλα εν όψει των εκλογών που έρχονται.

Από καιρό βρισκόταν στα σκαριά και γίνονταν μάλιστα συζητήσεις με το Action 24 προκειμένου να μετονομαστεί σε ΣΚΑΪ 24, ωστόσο συμφωνία τελικά δεν έγινε.

Ετσι, ο ΣΚΑΪ 24 θα μεταδίδει το πρόγραμμά του από σταθμό περιφερειακής εμβέλειας της Αττικής χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί κάποια συμφωνία, ούτε ποιο θα είναι αυτό το κανάλι.

Ο ΣΚΑΪ 24 θα έχει αμιγώς ενημερωτικό χαρακτήρα και θα ενισχύσει το πρόγραμμά του με ξένες ταινίες. Επικεφαλής του εγχειρήματος θα είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Στραβελάκης με πολυετή εμπειρία στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ήδη έχουν γίνει κρούσεις και έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα που θα το στελεχώσουν. Μεταξύ αυτών, σύμφωνα με το enimerosi24.gr ο Δημήτρης Καμπουράκης.

O καταξιωμένος δημοσιογράφος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Ένα άλλο όνομα που ακούγεται «δυνατά» είναι αυτό του Νίκου Ευαγγελάτου για τις συζητήσεις του οποίου με το κανάλι είχε αναφερθεί στο Happy Day του Alpha η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος αναμένεται να έχει απογευματινή εκπομπή στο κανάλι ανάλογη με αυτή που είχε στο Epsilon, η οποία θα μεταδίδεται πριν από το δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς