15.9 C
Athens

Aκυρώθηκε η παράσταση του Σεφερλή στο Παλλάς για το όνομα στη μαρκίζα και τα κασέ! (video)

Απίστευτο παρασκήνιο για τη ματαίωση μιας πολυσυζητημένης παράστασης • Δεκάδες άνθρωποι μένουν στον «αέρα»

Η θεατρική βόμβα της σεζόν δεν είναι άλλη από την ακύρωση της πολυαναμενόμενης παράστασης «Ζητείται Ψεύτης», που θα ανέβαζε ο Μάρκος Σεφερλής στο Θέατρο Παλλάς, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Την είδηση-βόμβα μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝ1 και πιο συγκεκριμένα ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος αποκάλυψε και κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες παρασκηνιακές λεπτομέρειες.

Η παράσταση αναμενόταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο Μάρκος Σεφερλής την περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία, καθώς η παράσταση στο «Παλλάς» εκτός των άλλων θα αποτελούσε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, μια καλλιτεχνική καταξίωση, καθώς και μια «απάντηση» προς εκείνους που τον «κατηγορούν» ότι είναι καλός μόνο για επιθεωρήσεις στο Δελφινάριο.

Όμως, φαίνεται πως δεν ήταν γραφτό αυτή η παράσταση να ανεβεί. Κάποια πράγματα στράβωσαν και η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε τελικά την ακύρωση της παράστασης, απόφαση που τελικά όπως όλα δείχνουν είχε πλούσιο παρασκήνιο.

«Ξαφνικά, χθες, οι 25 συμμετέχοντες ηθοποιοί έλαβαν μια επιστολή από τις Θεατρικές Σκηνές η οποία ανέφερε πως “είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη ματαίωση της αναβίβασης της θεατρικής παράστασης του έργου του Δημήτρη Ψαθά, Ζητείται Ψεύτης, για λόγους για τους οποίους δεν ευθύνεται η ίδια”», ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, τα ζητήματα έχουν να κάνουν με πρωταγωνιστές της παράστασης, οι οποίοι τελευταία στιγμή προέβαλαν απαιτήσεις που δεν υπήρχαν στα συμβόλαια -μπορεί να ήταν και οικονομικές.

Επίσης, υπήρξαν απαιτήσεις σε ό,τι αφορά τη μαρκίζα, δηλαδή ποια ονόματα θα γραφτούν έξω από το θέατρο και με ποια σειρά, ποιος θα είναι πρώτος, ποιος δεύτερος.

Επιπλέον, υπήρξαν και προβλήματα με την παράκληση της παραγωγής να μην υπάρξουν εμφανίσεις σε θέατρα της Αθήνας για το διάστημα Δεκέμβρης-Γενάρης, ώστε να μπορέσουν να κάνουν πρόβες.

Οι πρωταγωνιστές που έχουν ανακοινωθεί, εκτός από τον Μάρκο Σεφερλή, είναι ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Ναταλία Δραγούμη και η Αποστολία Ζώη».

Το άσχημο είναι ότι με την ακύρωση της παράστασης δεκάδες άνθρωποι που θα εργάζονταν σ’ αυτήν, πίσω από τα φώτα, αλλά και ηθοποιοί «μικρότερου βεληνεκούς» μένουν στον «αέρα»…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς