16.4 C
Athens

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου του Game of Thrones (video)

H HBO γνωστοποίησε το γεγονός μαζί με ένα teaser trailer που όμως δεν προσφέρει ούτε μία σκηνή από το νέο κύκλο!

Η αγωνία φθάνει στο τέλος της και η HBO ανακοίνωσε τον μήνα που θα κάνει πρεμιέρα η τελευταία σεζόν του Game of Thrones.

Το κανάλι γνωστοποίησε στο κοινό ότι το Game Of Thrones θα προβληθεί το 2019 με το πρώτο από τα έξι επεισόδια του τελευταίου κύκλου να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο!

Την ανακοίνωση συνόδευσε ένα teaser trailer που με ένα σλόγκαν μας προετοιμάζει πως «Κάθε μάχη, κάθε προδοσία, κάθε ρίσκο, κάθε αγώνας, κάθε θυσία, κάθε θάνατος. Όλα γίνονται για τον Θρόνο», χωρίς ωστόσο να προσφέρει ούτε ένα…καρέ πλάνου από την άκρως αναμενόμενη σεζόν.

Το βέβαιο είναι ότι ο τελευταίος κύκλος θα περιλαμβάνει ακόμα περισσότερο… θανατικό παρόλο που δεν είχαμε… παράπονο έτσι κι αλλιώς στους προηγούμενους κύκλους.

Ο εκτελεστικός παραγωγός Μπράιαν Κόνγκμαν έχει αποκαλύψει ότι «στα νέα επεισόδια όλοι οι διαφορετικούς χαρακτήρες συναντώνται για να αντιμετωπίσουν έναν κοινό εχθρό, ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το παρελθόν τους και θα καθορίσουν το πρόσωπο που θέλουν να βρεθεί ενώπιον συγκεκριμένου θανάτου».

Για το ότι ο τελευταίος κύκλος θα σημαδευτεί από… θανάτους, μας είχε ενημερώσει και η Σόφι Τέρνερ, ή άλλιώς Σάνσα Σταρκ.

«Ολοι συνασπίζονται για να πολεμήσουν την επικείμενη καταστροφή. Υπάρχει πολλή ένταση ανάμεσα σε αυτές τις μικρές ομάδες οι οποίες μάχονται για αυτό που νομίζουν ότι είναι σωστό. Μιλάμε για το “Game of Thrones”, οπότε πρόκειται να είναι πιο αιματηρό και συναισθηματικά βασανιστικό, και να έχει περισσότερο θάνατο από όλα τα προηγούμενα χρόνια μαζί», είχε δηλώσει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς