23.2 C
Athens

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο ΟΠΑΠ

Την συνεργασία του με τον ΟΠΑΠ εγκαινίασε σήμερα ο Παναθηναϊκός Α. Ο συνεχίζοντας έτσι στο ίδιο μονοπάτι που βαδίζουν από κοινού ΠΑΕ και ΚΑΕ

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που έγινε νωρίτερα ο ΟΠΑΠ εγκαινίασε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό Α. Ο που έρχεται να συμπληρώσει τις ήδη υπάρχουσες με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ, μια συνεργασία που δεν επεκτείνεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά σχετίζεται με κοινωνικές δράσεις και προσφορά.

Για λογαριασμό του Παναθηναϊκού μίλησαν ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ, Σωτήρης Πανταλέων, καθώς και η αθλήτρια της ξιφασκίας, Δέσποινα Γεωργιάδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος των ομιλιών στελέχη του ΟΠΑΠ έλαβαν μία εμφάνιση με τις υπογραφές παικτών και προπονητικού επιτελείου του «τριφυλλιού» στο τμήμα βόλεϊ. Πρώτος πήρε τον λόγο ο επικεφαλής εταιρικών και ρυθμιστικών υποθέσεων του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου λέγοντας τα εξής:

«Μετά το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο, είναι η τρίτη φορά μέσα σε διάστημα δύο μηνών, που είμαστε εδώ για να εκκινήσουμε τη χορηγική συνεργασία μας με ένα κομμάτι του Παναθηναϊκού. Είναι μία σημαντική περίοδος πλέον για τον Ερασιτέχνη με ένα φιλόδοξο νέο ξεκίνημα που έχει μπροστάρη τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Μάλιστα, συμπίπτει με μία χρονιά ορόσημο για εμάς, με τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυση του ΟΠΑΠ. Σαν ΟΠΑΠ θέλουμε να συνδέουμε τον αθλητισμό με την κοινωνία. Τελευταίο παράδειγμα ήταν ο κλασικός μαραθώνιος, όπου συμμετείχαν χιλιάδες Έλληνες και καταφέραμε να πείσουμε 300.000 συμπολίτες μας να κατεβάσουν το application για τη δράση ανακαίνισης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων. Συγκεντρώθηκαν 3.400.000 πόντους, που μετατράπηκαν σε οικονομική βοήθεια. Από το 2014 που ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια, έχουμε πετύχει το 60% της ανακαίνισης των δύο νοσοκομείων. Μοιραζόμαστε τις κοινές αξίες με τον Παναθηναϊκό και θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτό».

Στη συνέχεια από πλευράς Παναθηναϊκού μίλησε ο Σταύρος Ντίνος (Γενικός Διευθυντής Παναθηναϊκού Α.Ο.): «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς η έναρξη της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ. Είναι σημαντικό πως ένας τέτοιος οργανισμός βρίσκεται δίπλα στον Παναθηναϊκό Α.Ο. σε μία κοινή πορεία. Μας διέπουν κοινές αξίες, αρχές και όραμα. Θέλουμε ο αθλητισμός να παράγει αξίες στους νέους. Να δημιουργούμε σωστά πρότυπα στην κοινωνία. Ο ΟΠΑΠ έχει δείξει εδώ και 60 χρόνια ότι βρίσκεται κοντά στην κοινωνία. Ελπίζουμε σε μία αγαστή συνεργασία και σε καλύτερα πράγματα στο μέλλον».

Την πλευρά των αθλητών εκπροσώπησαν ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων όσο και η αθλήτρια του τμήματος ξιφασκίας Δέσποινα Γεωργιάδου με τον πρώτο να τονίζει πως: «Είναι μεγάλη τιμή να συνδέεται ο Παναθηναϊκός, με ένα μεγάλο brand αθλητισμού και της κοινωνίας, τον ΟΠΑΠ, στα 60 χρόνια απ’ την ίδρυσή του. Μία εταιρία που έχει προσφέρει πολλά στην ελληνική κοινωνία και στη χώρα μας. Και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να στηρίζουμε όχι μόνο το αθλητικό κομμάτι, αλλά και τις δράσεις που βοηθούν την κοινωνία. Είναι δύο μεγάλοι οργανισμοί με κοινές αξίες που μπορούν να πορευτούν μαζί».

Δέσποινα Γεωργιάδου (αθλήτρια τμήματος ξιφασκίας Παναθηναϊκού Α.Ο.): «Ο ΟΠΑΠ δείχνει έμπρακτα πως είναι δίπλα στα νέα παιδιά, με τις χορηγικές δράσεις και το πρόγραμμα για τα δύο νοσοκομεία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς