19.2 C
Athens

Όλα τα cameos του Σταν Λι στις ταινίες της Marvel (video)

Ο άνθρωπος που άλλαξε για πάντα τον κόσμο των κόμικς μπορεί να έφυγε από τη ζωή αλλά θα μείνει για πάντα ζωντανός στη μνήμη όλων, εκτός των άλλων και από τις εμφανίσεις του στις ταινίες του Marvel Cinematic Universe

Yπήρξε σεκιουριτάς, πωλητής χοτ-ντογκ, παππούς μικρού κοριτσιού, ταχυδρόμος, οδηγός σχολικού λεωφορείου και πολλά ακόμα. Αυτοί ήταν οι ρόλοι του Σταν Λι σε όλες τις ταινίες του Marvel Cinematic Universe που έκανε cameo.

Ο άνθρωπος που άλλαξε μια για πάντα τον κόσμο των κόμικς και έκανε τη Marvel κυρίαρχη δύναμη, δεν είναι πια ανάμεσα μας. Έφυγε γεμάτος από τα πάντα.

Η αίσθηση της απώλειάς του είναι μεγάλη, ωστόσο, θα «ζήσει» λίγο ακόμα, καθώς αναμένεται να κάνει εμφάνιση στην ταινία Captain Marvel που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο, αλλά και στο δεύτερο μέρος του Infinity War, τα γυρίσματα του οποίου ολοκληρώθηκαν στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Από τα πιο αξιομνημόνευτα στοιχεία στα cameos του Σταν Λι στις ταινίες της Marvel είναι ότι μέχρι το 2002 δεν είχε ατάκες. Ήταν απλά ένας που φαινόταν. Όπως στο Spider Man 2 που σώζει μια κοπέλα από ένα κομμάτι τοίχου που έπεφτε από τον Dr. Octapus.  Από εκεί και μετά απέκτησε θέση, πέρα από το video, και στο audio του σεναρίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς