21.6 C
Athens

Η αλήθεια για Μήτρογλου

Οι Γάλλοι επανέφεραν τα σενάρια περί Ολυμπιακού και Μήτρογλου • Τι πραγματικά συμβαίνει; Και μία αποκάλυψη…

Φούντωσαν πάλι τα σενάρια προερχόμενα από τη Γαλλία που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Κώστα Μήτρογλου. Μάλιστα, το προχώρησαν ακόμη περισσότερο λέγοντας ότι οι ερυθρόλευκοι ίσως σπάσουν το συμβόλαιο δανεισμό του Χασάν τον Ιανουάριο και να πάρουν τον Έλληνα διεθνή στράικερ.

Τα δεδομένα της υπόθεσης, αυτή τη στιγμή, έχουν ως εξής:

Πρώτον, ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα την παραμικρή κίνηση για τον επαναπατρισμό του Μήτρογλου. Τι μπορεί να γίνει τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο είναι πολύ πρόωρο να πει κανείς οτιδήποτε.

Δεύτερον, η Μαρσέιγ θέλει να παραχωρήσει τον έμπειρο επιθετικό τον Ιανουάριο, για να αποκτήσει άλλο σέντερ φορ.

Τρίτον, οι Μασσαλοί συζητούν το ενδεχόμενο δανεισμού του Μήτρογλου, αλλά θέλουν στην ομάδα την οποία θα τον παραχωρήσουν να καλύψουν το υπόλοιπο του ετήσιου συμβολαίου του.

Τέταρτον, ο διεθνής επιθετικός έχει να λαμβάνειν για το δεύτερο μισό της περιόδου 1.350.000 ευρώ. Το ετήσιο συμβόλαιό του είναι κοντά στα 4.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Πέμπτον, σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, ο Μήτρογλου δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής με τους Ερυθρόλευκους, καθώς έχει παίξει στην ίδια διοργάνωση με τη Μαρσέιγ.

Και έκτον, μία σημαντική παράμετρος είναι η βαθμολογική θέση στην οποία θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα.

Και κάτι τελευταίο: Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Μήτρογλου έχει δεχτεί κρούσεις από ομάδες, τόσο της Κίνας όσο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Σαουδικής Αραβίας, που του προσφέρουν υπέρογκα ποσά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς