19 C
Athens

Στην Τερψιθέα Γλυφάδας οι αδερφές Οικονομάκη

Τις αδερφές Ζωή και Κλειώ Οικονομάκη από τον Προφήτη Ηλία, απέκτησε η νεοφώτιστη στην Α2 γυναικών Τερψιθέα Γλυφάδας.

Στην ανακοίνωσή του ο ΑΟ Τερψιθέας αναφέρει:

“Ο Α.Ο. ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, στο Γυναικείο Τμήμα Basketball του Συλλόγου, με τις αδερφές Οικονομάκη!

Η Ζωή είναι 23 ετών, έχει ύψος 1,77 και αγωνίζεται στη θέση του Guard! Ξεκίνησε το μπάσκετ στον Πειραϊκό και στη συνέχεια αποκτήθηκε από το ιστορικό σωματείο των Εσπερίδων, όπου έπαιξε σε υψηλό επίπεδο στις κατηγορίες των υποδομών, διεκδικώντας τόσο το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ, αλλά και το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Προφήτη Ηλία στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

Η Κλειώ είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,83 και αγωνίζεται στη θέση του Power Forward! Έχει ανάλογη διαδρομή με την αδερφή της και κατάφερε να αναδειχθεί MVP του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων το 2012, στο Βόλο! Ακόμη να σημειωθεί, πως είναι Διεθνής με την Εθνική Κορασίδων, καταλαμβάνοντας μάλιστα την 4η θέση στο σύνολο των Ριμπάουντ, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κορασίδων Α΄ κατηγορίας του 2012, που διεξήχθη στο Μίσκολτς της Ουγγαρίας!

Τα κορίτσια ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία της ομάδας μας, καθώς είναι νεαρές, ταλαντούχες, με όρεξη για δουλειά και πιστεύουμε πως θα βοηθήσουν τα μέγιστα τη νέα χρονιά!

Ζωή και Κλειώ, σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ, σας ευχόμαστε υγεία, δύναμη και να εκπληρώσετε όλα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!”

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς