16.5 C
Athens

Προετοιμασία ενόψει Φενέρ στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό κινούνται σε ρυθμούς Φενέρ έχοντας ως στόχο να επιστρέψουν στις νίκες, μετά τις διαδοχικές ήττες σε Μόσχα και ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός μετά το ξέσπασμα και την «κατοστάρα» στο Λαύριο, έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Φενέρ για την 7η αγωνιστική της Euroleague.

Άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο θέλουν να κάνουν μια ακόμα μεγάλη νίκη στην Ευρώπη, μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ και τη ήττα από τον αιώνιο αντίπαλο.

Είναι γνωστό, ότι το μπλακ άουτ της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική (ΤΣΣΚΑ, Παναθηναϊκός), είναι κάτι που δεν θέλει κανείς να επαναληφθεί και το παιχνίδι με τους Τούρκους είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τις απαραίτητες αποδείξεις.

Σήμερα (12/11), ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε δώσει ρεπό στην ομάδα, για να γεμίσουν όλοι τις μπαταρίες τους και από αύριο θα συνεχιστεί κανονικά η προετοιμασία του αγώνα με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Παράλληλα, εξακολουθεί να μην υπάρχει τίποτα σίγουρο σχετικά με την παρουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Λετονός δεν δείχνει να έχει ξεπεράσει απόλυτα το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Από τον Ολυμπιακό πάντως, η χρησιμοποίησή του ή μη, θα γίνει γνωστή τις επόμενες μέρες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς