23.1 C
Athens

Η Σπάρτη πήρε πίσω τους 6 βαθμούς

Πλήρωσε Κατσίκη και Μπουζούκη, αλλά έπεται συνέχεια. Την Παρασκευή η ένσταση του Βόλου κατά της Δόξας Δράμας. Κανονικά συνεχίζεται η Football League

H Σπάρτη πήρε πίσω τους έξι βαθμούς που της είχαν αφαιρεθεί για τα οφειλόμενα σε Παναγιώτη Κατσίκη και Γιώργο Μπουζούκη, καθώς φρόντισε και πλήρωσε τους ποδοσφαιριστές στην προβλεπόμενη προθεσμία.

Τα βάσανα δεν τελειώνουν εδώ πάντως για τους Λάκωνες, καθώς όπως ενημέρωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο, την Τρίτη (13/11) θα συζητηθούν για επιβολή ποινών οι υποθέσεις των Θανάση Δεινόπαπα και Γιάννη Παναγιωτόπουλου, ενώ έπεται και… συνέχεια.

Την Παρασκευή(16:00) θα συζητηθεί στην Πειθαρχική επιτροπή της Football League η ένσταση που έκανε ο Βόλος, κατά του κύρους του αγώνα με τη Δόξα Δράμας, η οποία θα χάσει το παιχνίδι πρωταθλήματος που κέρδισε στο γήπεδο, καθώς αντικανονικά δήλωσε ως γιατρό αγώνα το ίδιο πρόσωπο που ήταν και γιατρός της.

Κανονικά συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Football League, παρά την διακοπή που υπάρχει στη Super League λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.
Η 4η αγωνιστική θα γίνει το διήμερο 17-18 Νοεμβρίου. Το πρόγραμμα οριστικοποιήθηκε σήμερα από την Ένωση της Β’ Εθνικής, με μια διαφοροποίηση, αφού τελικά το Σάββατο θα γίνουν τέσσερα ματς, καθώς στο πρόγραμμα περιλήφθηκε και το Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου) – Πλατανιάς που αρχικά ήταν να γίνει Κυριακή. Αντίστοιχα τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής θα γίνουν μεσοβδόμαδα. Όλα τα ματς θα αρχίσουν στις 15.00.

Αναλυτικά:
4η αγωνιστική
Σάββατο (17/11)
Εργοτέλης – Tρίκαλα (ΕΡΤ3)
ΑΟΧ-Κισσαμικός – Βόλος
Δόξα Δράμας – Ηρόδοτος
Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς
Κυριακή (18/11)
Απόλλων Λάρισας – Σπάρτη
Παναχαϊκή – Ηρακλής (ΕΡΤ3)
Αιγινιακός – Αήττητος Σπάτων
Κέρκυρα – A.E. Καραϊσκάκης
5η αγωνιστική
Τετάρτη (21/11)
Σπάρτη – Τρίκαλα
Βόλος – Εργοτέλης
Αήττητος Σπάτων – Παναχαϊκή
Πλατανιάς – ΑΟΧ-Κισσαμικός
Α.Ε. Καραϊσκάκης – Αιγινιακός
Ηρόδοτος – Απόλλων Πόντου
Κέρκυρα – Δόξα Δράμας (ΕΡΤ3)
Πέμπτη (22/11)
Ηρακλής – Απόλλων Λάρισας (ΕΡΤ3)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς