33.2 C
Athens

Η Ελλάς Ποντίων πέρασε νικηφόρα από τη Δραπετσώνα (0-1)

Χωρίς απώλειες πέρασε η Ελλάς Ποντίων από την Δραπετσώνα , όπου επικράτησε με 0-1 του ΑΣ Ποντίων. Οι νικητές παίζοντας ψυχωμένα, έξυπνα και δυνατά πήραν τη νίκη και παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα μετά από 5 αγώνες.

Οι φιλοξενούμενοι με τη σωστή καθοδήγηση του Γιώργου Προβατά και με τον Λευκόπουλο κέρβερο κάτω από τα δοκάρια πήραν τη νίκη με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Κοττάκη στο 51’ Η «εσχάτη των ποινών »παραχωρήθηκε για χέρι του Ραγκαβά σε σουτ του Κοττάκη.

Το τελικό σκορ πάντως αδικεί τους γηπεδούχους. Η ομάδα φάνηκε αρκετά δουλεμένη από τον Γιώργο Ματθαίου, είχε σωστή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά ήταν φανερό ότι είχε πρόβλημα στο γκολ χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες ενώ είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε ένα εκπληκτικό Λευκόπουλο ο οποίος κράτησε σε αρκετές περιπτώσεις που χρειάστηκε ανέπαφη την εστία του.

Οι δυο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι έχοντας από ένα δοκάρι. Ο ΑΣ Ποντίων στο 91’ σε μακρινό σουτ του Μαραγκού και η Ελλάς σε πλασέ του Λανρά στο 95’.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους νικητές να πανηγυρίζουν έξαλλα την επιτυχία τους . Μάλιστα όλοι μαζί με προτροπή του Κοσμά Κουκουλά πήγαν προς την μεριά του κόσμου στα κάγκελα και βροντοφώναζαν μαζί το όνομα της ομάδας τους….

Καλή η διαιτησία του Πουλόπουλου.

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Ρόκος, Παπαδόπουλος (82’ Πρωτόπαπας), Κρεββατάς (71’ Παπαγιαννίδης), Ραγκαβάς, Τσουλάκος, Γιαζιτζόγλου, Τσίντζος , Γεωργίου (62’ Μουσάι), Λουκάνι, Δίκης (62΄ Μαραγκός), Θωμάς.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Λευκόπουλος, Μαρτίνος, Κουκουλάς, Μπέλιας, Βασιλειάδης, Πεφάνης (46’ Καραμάνι), Καλογερόπουλος (84’ Μαυρέλος), Πουρσανίδης, Παπαμάρκου (66’ Λαναράς), Κοττάκης, Ηλιάδης (72’ Τζουμανάι).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς