21.2 C
Athens

Συνεχίζει την προέλασή της η ΑΕ Περάματος

Η ΑΕ Περάματος ξεπέρασε και το εμπόδιο της Δόξας Πειραιά και συνεχίζει την αήττητη πορεία της

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΕ Περάματος – Δόξα Πειραιά 1-0

Έστω και δύσκολα η εκ των πρωτοπόρων ΑΕ Περάματος ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας Πειραιά με 1-0 και συνέχισε την πολύ καλή και αήττητη πορεία της.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 70’ ο Λαθούρης. Νωρίτερα (64’) ο Κάρλες στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι της ομάδας του.

Η Δόξα από το 43’ έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουτσουράκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Δαμιανάκη.

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Καββαδίας, Ζαχαρόγλου, Μικρούλης, Μελάς Θ., Κουτσογιαννόπουλος, Νάζαρης, Στάης (73’ Αναγνωστάκης) Τάνκας (51’ Φεύγας), Λαθούρης, Αντωνίου (81’ Μελάς Σ.) Ντέμα, (65’ Σαραντόπουλος).

ΔΟΞΑ: Παγώνης, Νάκος, Πετρόγγωνας, Κάρλες (85’ Λέζο), Παπαϊωάννου Ι., Βεκρής (68’ Καλύβας), Κουτσουράκης, Ζάκο (61’ Τσούλα), Αγγελακόπουλος, Γκιόκα, Πρέλα.

Ερμής Κορυδαλλού – Δίας Κορυδαλλού 1-2

Ήττα σοκ για τον Ερμή που έχασε στο Κορυδαλλιώτικο ντέρμπι από τον Δία με 1-2. Η ομάδα του Γιάννη Μανδρέκα παίζοντας με αντεπιθέσεις και έξυπνη τακτική προηγήθηκε με 0-2 χάρη σε δυο τέρματα που σημείωσε ο Βραχάτης στο 44’ και στο 72’.

Το μόνο που κατάφερε ο Ερμής στη συνέχεια ήταν να μειώσει στο 74΄με τον Δούβλη.

Διαιτήτευσε ο Κακριδής

ΕΡΜΗΣ: Δράμπαλης, Τζανιδάκης (64’ Δούβλης), Αντωνίου (87΄Γιακουμάκης), Αγγέλου, Γιαννούσης, Σταθινάκης, Βύρης (56’ Πέτσι), Νταλάκος, Καλαϊτζάκης, Κίτσιος (87΄Καλαϊτζής), Μούτσα.

ΔΙΑΣ: Δόνας, Μοσχονάς, Υφαντίδης, Πηλίδης, Μέξης, Πούλιας, Αϊβατίδης (69’ Βαβουράκης),  Σκούταρης Ν., Βραχάτης (74΄Μπουρογιαννόπουλος), Αλσατζής (59’ λ.τρ. Σκούταρης Β.) Κάφτατζής (69’ Πιταράκης).

Χαλκηδώνα- ΑΟ Καραβάς 0-2

Σπουδαία νίκη πέτυχε στο «Π. Νικολαΐδης» ο ΑΟ Καραβάς, καθώς επικράτησε στην επανάληψη της σκληροτράχηλης Χαλκηδώνας με 2-0. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Χονδρουδάκης (75’) και Παναγιωτόπουλος (90’).

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη στο τέλος οι Μπουζάλη (86’) και Κύριας (89’).

Η Χαλκηδόνα που έχει παράπονα από τον διαιτητή Κουβέλη για τις πολλές κίτρινες κάρτες που έδειξε ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μουστάκα στο 3’.

Πέναλτι ζήτησε και ο Καραβάς για ανατροπή του Μπεσού στο 29’.

ΧΑΛΚΗΔΩΝΑ: Ρεντζέπης, Μπουζάλη, Πνευματικός, Κύριας, Χατζηπαππάς, Μαρουλής, Μουστάκας, Κούσιας, Ζαρκαδούλας (70’ Ανδρεάτος), Σβόλης (63’ Δημόπουλος), Μανδαμαδιώτης.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ: Καραμαλίκας, Χονδρουδάκης, Καλιακούδας, Λάλα (60’ Παυλόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Μουράι (46’ Παναγιωτόπουλος), Τζώρζης, Καστράτι, Μπεσού, Μπιλίμπασι, Καββαδίας (60’ Χρυσανθόπουλος).

Αστυπάλαια Κορυδαλλού – Ατρόμητος Κερατσινίου 1-1

Δυο κεφαλιές έκριναν το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στην Αστυπάλαια Κορυδαλλού και τον Ατρόμητο Κερατσινίου. Το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο.

Οι τυπικά γηπεδούχοι Κορυδαλλιώτες (το παιχνίδι έγινε στο Π. Νικολαΐδης στη Νίκαια) ήταν καλύτεροι στο α’ μέρος και κατάφεραν να προηγηθούν στο 18’ όταν ο Ντακόστα Κρουζ εκτέλεσε φάουλ και ο Κουβάτσος με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Οι Κερατσινιώτες ανέβασαν αισθητά την απόδοση τους στην επανάληψη και ισοφάρισαν στο 6’1 με κεφαλιά του Λέκκα μετά από σέντρα του Παπαδάτου.

Σωστός ο διαιτητής Φιλακούρης.

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ: Κρασσάς, Ζαρίφης, Αργεντίδης, Μαρίνη, Ρικούνοβ, Καλλίδης, Κουβάτσος, Πλιάγκας (71’ Γίδαρη), Ανδρέου (57’ Τζανόγλου,) Ντακόστα Κρουζ., Αβράμης (76΄Μυριλάκος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΕΡ.: Μπαλαφούτης, Ηλιόπουλος, Κάτσος, Κουρούνης, Βιδάλης, Μαγκόνης (69’ Ματράκας), Μωυσιάδης Π. (60’ Λαλάι), Λέκκα ( 82’ Τσιρίδης), Μαυράκης, Μπάμι, Μωυσιάδης Κ.

ΑΟ Καστέλλα – Αμφιάλη 0-3

Καταιγιστική η Αμφιάλη πέρασε σαν σίφουνας από το Μοσχάτο όπου σάρωσε με 0-3 την Καστέλλα υποχρεώνοντας την στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι νικητές προηγήθηκαν στο α’ μέρος με αυτογκόλ του Τζάκο στο 27’ για να σημειώσουν δυο ακόμα τέρματα στην επανάληψη με τους Ψοΐνο στο 56’ και Γκέκα στο 76’.

Πολύ καλός ο διαιτητής Ορφανός

ΚΑΣΤΕΛΛΑ: Χαραλαμπίδης, Μανώλης (71’ Παπαθέου), Βιτσαράς, Τζάκο, Τσάκος, Μπανάι, Πατρικάκος (57’ Σκούρτης), Δημόπουλος, Πάσα (87’ Κεραμίδας), Κότσι, Καρακαβίτσας (46’ Μποτρομλής)

ΑΜΦΙΑΛΗ: Μπαλλής, Ιατρόπουλος (87’ Δαρδανός), Σταθαράς, Στεφανής (87’ Τερόλης), Γκέκα, Χαντζής (71’ Φέκος), Κοράκι, Μαντούβαλος, Βέττας (66’ Καμμένος) Αυγέρης, Ψοΐνος.

Αίας Σαλαμίνας – Ήφαιστος 5-1

Φοβερός κατά διαστήματα ο Αίας Σαλαμίνας συνέτριψε τον Ήφαιστο με 5-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο α’ μέρος με τέρματα των Τζαφέρη στο 10’ και Κολιούση με εκτέλεση φάουλ στο 38’.

Ο Ήφαιστος μείωσε στο 56΄ με τον Ζίου, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό (57’) ο Ράμφος Κ. με υπέροχη ατομική ενέργεια έγραψε το 3-1.

Στο 66’ ο Βικιώτης απέκρουσε στη γραμμή το σου του Νταφόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 72’ με τον Μεταξά , αλλά ο Ράμφος Κ. στο 73’ και ο Ρόππας με πέναλτι στο 83’ (ανατροπή Καλλικαντή από Κτενά) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους γράφοντας το τελικό 5-1.

Στο 86’ αποβλήθηκε ο Κτενάς που κτύπησε αντίπαλο.

Πολύ καλός ο διαιτητής Κουζούμης

ΑΙΑΣ: Τερεκανίδης, Τζαφέρη,Ρόππας, Φασουλής, Γκίκας (68’ Νομικός), Καλλικαντής (86’ Ράμφος Ε.), Νταφόπουλος (72’ Χαλκίδης) Δεμερτζής, Τσομπάι, Κολιούσης Ράμφος Κ. (72’ Πουλουκτζής)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σπαχίου (46’ Φλώρος), Ζούγρας, Στέφα Κλ. Βικιώτης (71’ Κοψίδας), Στέφα Κοτ.(46’ Μπόϊκου), Ζίου, Νικολιάς, Μεταξάς, Κούβαρης, Τσεσμελόγλου, Σάμιος (58’ Κτενάς)

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Αναγέννηση Μοσχάτου – ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας 0-2

Νικηφόρα πέρασε από το Μοσχάτο η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας όπου επικράτησε με 0-2 της τοπικής και αξιόμαχης Αναγέννησης. Μόλις στο 4’ ο Κουλουριώτης άνοιξε το σκορ για να διπλασιάσει ο Ζώγας που είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι στο 90’.

Καλός ο διαιτητής Ιωαννίδης Κ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧ: Κοντογιαννάτος, Παπαθεοδώρου, Ρίζος, Σαρδέλης, Τόττης Κ., Αλαχούζος (80’ Καπούλας), Οικονομάκης, Λάμπρου, Οσμανάι (75΄Βασίλη), Φαμπιάνο ( 52’ Ταχιράι), Τόττης Θ. (65’ Νελάι )

ΑΕ Μ. ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: Μεϊμάρογλου, Παπαδόπουλος, Κασδοβασίλης, Τρουμπούνας (60’ Πολυχρονίδης), Τζιώτης, Χατζημελετιάδης, Μανουλίδης (65’ Γιαπιτζάκης), Γκιάτης, Βάσσος (70’ Σαραντάκος), Πέρρος (70’ Ζώγας,) Κουλουριώτης

Ένωση Α.Α. Ρέντη – Κύπρος Κορυδαλλού 0-1

Χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Τσελέπης στο 71’ η Κύπρος κατέβαλε την Ένωση Α.Α. Ρέντη με 0-1 και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κάτι που ακόμα δεν έχουν καταφέρει η αντίπαλος της.

Άψογος ο διαιτητής Πουλόπουλος.

ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ: Σαπάτης, Φιλόπουλος, Βάκουλης, Παπαθανασάκης, Καμαράδος Ε, Σαράκος (80’ Σαχινίδης), Μπόγρης, Ζεφτερίδης (74΄ Μαυρέλης), Μιρντίτα, Έρβις, Καμαράδος Μ (66’ λ.τρ. Καμαράδος Θ.)

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡ.: Ντέντες, Τσιπούρας, Διοκμετζίδης, Καζιάνης, Μπάρκας, Καριτζαΐδης, Τσελέπης (83’ Σαφράς), Νάνος (75’ Γκοτζάι), Ιωάννου (90’ Κούκιος), Τοπίκογλου (71’ Κάππος), Γκορόγιας.

Ίκαρος Καλλιθέας – Αστέρια Δραπετσώνας 2-0

Ίδρωσε μέχρι να λυγίσει τα Αστέρια Δραπετσώνας ο Ίκαρος Καλλιθέας. Τελικά τα κατάφερε στο τελευταίο δεκάλεπτο και σημείωσε δυο γκολ( 2-0).

Στο 81’ ανατράπηκε ο Ηλιόπουλος και ο διαιτητής Τραϊφόρος καταλόγισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Θεοδοσίου.

Στο 83’ ο Σταυρόπουλος έδωσε την «χαριστική βολή» στους Δραπετσωνίτες που ακόμα όχι μόνο δεν έχουν πάρει βαθμό, αλλά δεν έχουν σκοράρει κιόλας.

ΙΚΑΡΟΣ: Εμμανουήλ, Παπουτσής, Τρίχας, Καραουλάνης, Χουχούλης, Κολοφώτης Η., Κοντόπουλος (82’ Σταυρόπουλος), Σκούρτας (52΄Μανουτσαριάν), Ηλιόπουλος, Καραδήμος (86’ Πλέσσας), Θεοδοσίου(90’ Συμεωνίδης)

ΑΣΤΕΡΙΑ: Βορρίσης, Κρέτσης (53’ Σεφέρος), Λύγκος (69’ Φωτεινός), Γιώτης, Ρωμανάς, Λαγάνης, Αναγνώστη, Κιούρτ (6’ λ.τρ Γεράρδης), Μουρτζούκος, Μπάβας, Αλίκα (61’ Ταμπουρατζής)

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παντζιτζιφιακός- Ηρακλής Νίκαιας 3-3

Τρομερό φινάλε είχε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παντζιτζιφιακό και τον Ηρακλή Νικαίας.

Οι γηπεδούχοι μέχρι το 87’ προηγούντο με 3-0, όμως ο Ηρακλής έκανε μια επική ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3! Οι Τζιτζιφιώτες πήραν ένα άνετο προβάδισμα με 3-0 χάρη σε γκολ των Κουλάι (2’), Σπανόπουλου (38’) και Κωστή (52’), ενώ στο 75’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Αχμέντ με δεύτερη κίτρινη.

Ό,τι δεν έδειξε σε όλο το ματς ο Ηρακλής το έκανε στα τελευταία λεπτά, καθώς παίζοντας ψυχωμένα έφτασε σε αυτή την «τρελή» ισοφάριση με γκολ των Δάππα (87’), Βλαχουτσάκου Γ. (88’) και Μηνάγιας (92’).

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν με εννιά την αναμέτρηση καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη οι Βλαχουτσάκος Γ. (89’) και Κυριακίδης (93’).

Διαιτήτευσε ο Χατζηγιάννης.

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Σαλωμίδης, Ζίνισσας, Καρανίκας, Μωχάμεντ, Γιαλλουράκης, Κουρτεσιώτης (80’ Ταμπαξής), Αχμέντ, Κουλάι, Σπανόπουλος (60’ Αρτέμης), Κωστής (75’ Μπέμπης), Γερακάρης (67’ Ελευθεράκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βλαχουτσάκος Η., Κλωντζάς (46’ Μπεζδικιάν), Σωτηρόπουλος (74’ Λαζόπουλος), Χατζηκωστής, Κατσάρας (67’ Γρίμπιλας), Κυριακίδης, Μηνάγιας, Βλαχουτσάκος Γ., Χατζηλίας, Σαουλίδης (46’ Παλαιολόγος), Δάππας.

Πανιώνιος Κερατσινίου- ΑΟΑΔ 0-1

Δεύτερη σερί νίκη για τον ΑΟΑΔ που έκαμψε στις Σιταποθήκες με 1-0 τον Πανιώνιο Κερατσινίου.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Σεϊχάς στο 66’. Οι νικητές είχαν και δοκάρι με τον Καλύβα στο 41’ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Διαιτήτευσε ο Λεμπέσης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Λάτσης, Μάνδυλας, Αγουρίδας (70’ Κοκόσης), Κύρκο, Ρωμαντζής, Μαστρόκαλος, Κοκκινάκης (80’ Κεκάκος), Τσάτσης, Λουκίδης, Κοκκινόπουλος (56’ Παβαλόι), Τσιάκος (77’ Αλιάι).

ΑΟΑΔ: Βλαχόπουλος, Τσαούσης, Λαλαΐτης, Αθανασίου, Καραγιάννης, Γιαννής, Σεϊχάς, Μαστρόκαλος(69’ Κόντος), Ραμί (75’ Στεφανίδης), Καλυβάς, Σιδηρόπουλος (83’ Κουτσόγιωργας).

Νέο Ικόνιο- ΑΟΚ Φαλήρου 1-2

Αλώβητος έφυγε από το Πέραμα ο ΑΟΚ Φαλήρου, που κατέβαλε με 2-1 το μαχητικό Νέο Ικόνιο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Χατζηπέτρο (40’), αλλά οι Τζιτζιφιώτες έκαναν την ανατροπή με γκολ των Δεληβασίλη (42’) και Σταμούλη (84’).

Οι Περαματιώτες έπαιζαν από το 44’ με δέκα λόγω αποβολής του Καρδιοπούλη με δεύτερη κίτρινη.

Και για τα δύο γκολ του ΑΟΚ Φαλήρου το Νέο Ικόνιο διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ στους βοηθούς Ρούσσου και Ιωαννίδη αντίστοιχα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο διαιτητής Γιανναράκης έγραψε στο φύλλο αγώνα τον ποδοσφαιριστή του Νέου Ικονίου Λαδικού ότι είπε στο βοηθό Ιωαννίδη: « Είσαι ένας ντιλιβεράς τρικέρατε κερατά. Για τα 15 ευρώ μόνο είσαι»….

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Δαναμίδης, Δριβάκος (87’ Παπανικολάου), Παπασταθόπουλος Β., Καρδιοπούλης, Χατζηπέτρος, Καραπετσάνης, Δρογγίτης (20’ λ.τρ. Λαδικός), Αράπης, Γκοτζάι, Κοντογιώργης (73’ Κότζογλου), Παπασταθόπουλος Θ. (77’ Μαθιόπουλος).

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Μπεκήρος, Μπεσλής (67’ Μέτχαντ), Κουμαριώτης, Σαριδάκης, Σιάκουλης, Καραγιάννης (51’ Πατεράκης), Ρόντο, Χαϊρούλα, Σταμούλης, Δεληβασίλης (88’ Πατεράκης Κ.), Μπερκάσι (80’ Βαρμαζής).

Αργοναύτης – Άρης Αμφιάλης 0-3

Χωρίς προβλήματα ο Άρης Αμφιάλης ξεπέρασε το εμπόδιο του Αργοναύτη στη Χαραυγή με 0-3 και είναι πάντα επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα .

Αντίθετα οι Χατζηκυριακιώτες γνώρισαν την τέταρτη τους ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στους αγωνιστικούς χώρους.

Αν και από το 35’ στο 0-0 ο Άρης λόγω αποβολής του Μπαρμπαθανάση που λάκτισε αντίπαλο έφτασε άνετα στη νίκη.

Ο Μπορδόκας με αυτογκολ έδωσε το προβάδισμα στους Αμφιαλιώτες στο 44’.

Στο 60’ ο Κανταράς με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας για να κλείσει το σκορ ο Κουδουνάκος στο 71’.

Ικανοποιητική η διαιτησία του Κωνσταντόπουλου

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Βασιλειάδης, Κούρος (55’ Ζαφείρης), Μπαλτά, Μιλάνος, Γονατάς (80’ Σαρδέλης), Μπορδόκας, Κοπιτσής, Σάββας (70’ Κατσούρης), Λιάρος, Κουρκούλης, Μακρής (75’ Παγώνης)

ΑΡΗΣ ΑΜΦ.: Τριανταφύλλου, Αναστασίου Γ., Χριστοφής (70’ Ξύγκος) Σταύρου (78’Καλός), Πολλιάς, Εγκιάν (61’ Βλσαμίδης), Κανταράς, Τάνκα, Μηνόγιαννης (72΄Δακουτρός), Μπαρμπαθανάσης, Κουδουνάκος.

Αστέρας Νίκαιας – Νέοι Δραπετσώνας 0-1

Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχαν οι ψυχωμένοι Νέοι Δραπετσώνας που πέρασαν χωρίς απώλειες από τη Νίκαια, υποχρεώνοντας τον Αστέρα στην πρώτη του ήττα φέτος (0-1) .

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 73’ ο Τσελέπης που είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι. Ο Αστέρας είχε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Καλός ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚ: Βελαλόπουλος Α., Κανταρτζόπουλος, Κατσουμπής ( 46’ Χατζηλάρης), Συρίγος, Ψυχίδης, Κουβάτσος, Γρίβας, Φλαμπούρης (61’ Τριανταφυλλίδης), Σωπιάδης, Τσελίκια, Βελαλόπουλος Σ.

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Μουράτογλου, Παπαδόπουλος, Βρενάγκρ, Πουλής, Μπάρκας (60’ Μπεκιράι), Κατρακύλας (92’ Απίκος), Μαραγκόπουλος (46’ Τσελέπης), Φίτσο, Μούτσα, Οστά Χασάν , Παπαδάτος (85’ Κυριακάκης)

Άνω Νεάπολη – Πανφαληρικός 0-1

Πρώτη νίκη για τον Πανφαληρικό στο πρωτάθλημα. Κατέβαλε εκτός έδρας με 0-1 την Άνω Νεάπολη έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο τον Παναγιώτη Κοαζακόπουλο.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημείωσε στο 36’ με εκτέλεση φάουλ ο Μπλέραντ.

Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 64’. Οι Νεαπολίτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 84’, όταν εκτέλεσαν πέναλτι με τον Δαρείου που απέκρουσε σωτήρια ο Τόλης.

Καλός ο διαιτητής Μπεσίρης.

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ: Μπακούκας, Ροδουσάκης, Πάχος Μ., Καρνάτος, Μπούνας, Νόκες (46’ Κουστουμπάρδης), Μουντάκης (63’ Πάχος Κ.), Σπανάκος (69’ Μπόγρης ), Δαρείου, Μητακίδης, Λύρος (65′ Βατούγιος)

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Τόλης, Παναγιωτακόπουλος, Ρεϊσόπουλος, Μπλέραντ, Αλεξάν, Αρτεμάκης, Μαυρίκο (90’ Τομαράς), Κιπτάζε, Άγγος (68’ Ζερτίδης Δ.), Μητσάκος (78’ Νάκος), Ζερτίδης Γ. (80’ Μουρίκης)

Ολυμπιακός Κερατσινίου – Φίλαθλοι 1-2

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους Φιλάθλους που επικράτησαν με 1-3 μέσα στη Χαραυγή του Ολυμπιακού Κερατσινίου και έδειξαν ότι βρίσκονται σε σωστό δρόμο.

Οι Κερατσινιώτες προηγήθηκαν στο 30’ με πέναλτι του Παπανδρέου, αλλά οι φιλοξενούμενοι αφού ισοφάρισε στο 38’ με τον Σίντρε πήραν τη νίκη στο 69’ με τον Κουρτίδη που είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι στο 55’ και αντικαταστάθηκε στο 75’ λόγω τραυματισμού!

Καλός ο διαιτητής Ανθόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡ.: Τσαλιγιάννης, Ταταμανίδης (87’ Καφετζόγλου), Αποσπόρης, Κεφαλίδης, Χαρίσης, Τζανάκης (66’ Μπακάλης), Βαλάκος, Καθαρόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Νομικός, Παπανδρέου (77’ Μπαγκαλάς).

ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Γιώτης, Οικονόμου, Πανταλέων , Βασιλικός, Κουκουβίνος, Μαθιουδάκης (55’ Κουρτίδης, 75’ λ.τρ, Παπακωνσταντίνου), Ζουρούδης, Χαϊδάκης, Σίντρε, Λεβέντης (46’ Ξηρογιάννης), Ζαχαρίας (70’ Κωνσταντινίδης).

Νέοι Ευγενείας – Φαληρικός 1-2

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Φαληρικό επί των Νέων Ευγενείας μέσα στη Χαραυγή με 1-2 . Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με τον Σκουλουδάκη αλλά η συνέχεια δεν ήταν καθόλου καλή γι’αυτούς.

Στο 16’ ο Σώζος ισοφάρισε σε 1-1 .

Στο 20’ οι Ευγενειώτες κέρδισαν πέναλτι σε σπρώξιμο του Σκουλουδάκη. Αντέδρασαν οι φιλοξενούμενοι ο Βασιλικής απώθησε τον διαιτητή Αλατσάκη και αποβλήθηκε. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε ο ίδιος ο Σκουλουδάκης που έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 45’ έμειναν και οι Νέοι με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Δαλέζιος με 2η κίτρινη κάρτα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (46’) ο Φαληρικός πήρε το προβάδισμα και τη νίκη με γκολ του Μιτσάνι.

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Γαλαίος, Δημόπουλος, Πολυχρονάκης (75΄Μαργούνης), Λοξός, Δαλέζιος, Τριανταφύλλου, Κωνσταντίνου (56’ Κασαλής), Σπανόπουλος (46’ Μπλέτσας), Σιαμήτρας (23΄λ.τρ. Νταούτι), Σκουλουδάκης, Κουρπάς.

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Λαζαρόπουλος, Γεργεριτάκης, Γιακασίκογλου (90΄Γριτσόπουλος), Τζίτζηρας, Τζεγιαννάκης, Βασιλικής, Μαύρος (71’ Παλούκης), Ρούκα, Σώζος (80’ Γεωργόπουλος), Καλαϊτζόγλου, Μιτσάνι.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Περαμαϊκός- Μιθριδάτης 8-1

Το σκορ της ημέρας πέτυχε ο Περαμαϊκός, που σάρωσε εύκολα με 8-1 τον αδύναμο Μιθριδάτη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ημίχρονο έληξε με… 7-0, για να «σβήσουν τις μηχανές» στην επανάληψη οι γηπεδούχοι.

Από δύο γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Θεολόγου (8’, 15’) και Παπακαλοδούκας Α. (13’, 38’) και από ένα οι Παπαμιχαήλ (10’), Παρίσης (11’), Φλέγγας (36’) και Παπακαλοδούκας Ι.(61’). Για τους Πόντιους το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Τσότα (63’). Απαρατήρητος πέρασε ο διαιτητής Μαρινάκης.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Γαϊτανιός, Παπακαλοδούκας Ι., Παπακαλοδούκας Π., Μαυράκης (46’ Φαρβούδας), Παππάς, Σακελλάριος, Παπαμιχαήλ, Φλέγγας (46’ Κυπριτώτης), Παπακαλοδούκας Α. (60’ Φαναρτζής), Θεολόγου, Παρίσης (57’ Κορνελάτος).

ΜΙΘΡΙΔΑΤΗΣ: Περδικούρης, Ασλάνογλου (30’ Φιλίδης), Τσιμπάκης, Αμίλητος, Κατσανέας, Τσότα, Κωνσταντάκος, Τσίγκος (46’ Κονγκίνι), Κυρίτσης, Χοτζάι (63’ Μυρλίδης), Φιλιππάκος.

Δάφνη Ταμπουρίων- ΑΕ Σαλαμίνας 0-4

Τίποτα δεν σταματά τη φετινή ΑΕ Σαλαμίνας, που πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της καταβάλλοντας εύκολα με 4-0 την Δάφνη Ταμπουρίων στη Δραπετσώνα.

Δυο γκολ για τους νικητές πέτυχε ο Πούτος (29’, 49’) και από ένα οι Ιλάνογλου (40’) και Πανατζής Χ.(82’).

Οι γηπεδούχοι στο 72’ έμειναν με δέκα, καθώς ο διαιτητής Βάλβης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Γεροντάκη.

ΔΑΦΝΗ: Κατσίπης, Χατζηιωαννίδης, Χουριέτ, Γεροντάκης, Βιτάλης, Πρασάς (69’ Σγαρδέλης), Κοντός, Τομαής (46’ Παπαδόπουλος Ε.), Αληφραγκής (57’ Παπαδόπουλος Ε.), Καντίμποβιτς (43’ Γκόβας).

ΑΕ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Σπαθής, Πάλλας, Πανταζής Η., Παθρένης (73’ Πανούρης), Καλάι, Αναστασίου, Πανταζής Χ.(80’ Μπεγνής), Μακρής (66’ Κώτσια), Πούτος, Παπαθεοχάρης (73’ Ντούκα), Ιλάνογλου.

Πολυκράτης- ΑΣ Κωφών 0-1

Στη δεύτερη θέση αναρριχήθηκε ο ΑΣ Κωφών που λύγισε στο 90’ στο Μοσχάτο τον μαχητικό Πολυκράτη με γκολ που πέτυχε ο Πολυζωγόπουλος.

Διαιτήτευσε ο Γώγολος.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Μπάκας, Μουσκάι, Πετρέλλης, Δημητρόπουλος, Τρικαμηνάς, Λιάκος, Αλούσι (85’ Κατίκογλου ), Τρακάκης, Αλιάι (62’ Πολυζωγόπουλος), Χάιδος, Μεχμέτι (75’ Ρεπανίδης)

Πήγασος Αγίου Διονυσίου- Πυθαγόρας 3-1

Στην επανάληψη ο Πήγασος Αγίου Διονυσίου έκαμψε με 3-1 τον επιπόλαιο Πυθαγόρα, ο οποίος μετρά τρεις σερί ήττες. Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Αναστάση των φιλοξενούμενων, ο οποίος πρέπει να έσπασε το χέρι του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Οι Περαματιώτες προηγήθηκαν με τον Κυριστιαμπασάκη στο 35’, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για αυτούς.

Η ομάδα του Παύλου Καπνίση έκανε την ανατροπή στο δεύτερο μέρος χάρη σε δυο γκολ του Σταματίου(53’, 87’) και ένα του Κατσιγιάννη (67’).

Καλός ο διαιτητής Αντωνόπουλος.

ΠΗΓΑΣΟΣ: Μελάς, Καρβούνης, Κατρής, Στιβακτάς, Κουρτέσης, Σταματίου, Μητρόπουλος (72’ Τζουανάτος), Γιαννακόπουλος, Γερασίμου (46’ Τερζής), Αλαφούζος (46’ Μπαχάς), Κατσιγιάννης (83’ Σπυρόπουλος).

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Λιοκουκουδάκης (72’ λ.τρ. Κωνσταντόπουλος), Ματέο, Σαραντόπουλος, Καρπάθιος (50’ Τρίτσας), Μαρτσόπουλος, Τριανταφύλλου, Κυριτσιμπασάκης. Μηλιώνης, Κωνσταντίνου (64’ Αναστάσης, 75’ λ.τρ. Καλουτάς), Ιωσηφίδης, Δαμαλίδης.

Σαλαμινομάχοι – Προφ. Ηλίας 2-1

Μέσα σε ένα πεντάλεπτο σημειώθηκαν τρία γκολ και κρίθηκαν τα πάντα στον αγώνα Σαλαμινομάχων – Προφήτη Ηλία 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι που ακόμα δεν έχουν πάρει βαθμό στο πρωτάθλημα προηγήθηκαν στο 56’ με τον Λάζαρη.

Η απάντηση όμως των Σαλαμινίων ήταν άμεση. Στο 58΄ ο Τοπούζογλου ισοφάρισε και στο 60’ ο Σαρινάκης έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Άριστος ο διαιτητής Φωτιάδης.

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Τούτσης, Σοφράς, Λιγνός, Γκάνιεβ, Τοπούζογλου, Ρεμούνδος, Φουρίκης, Κοκκινομάλης (63’ Κούκης), Κωνσταντινίδης  26’ λ.τρ Μυλωνάς), Μονιός (90’ Περσίδης), Σαρινάκης (86’ Στέφας).

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Κατσιέρης, Κάσο, Βυρόπουλος, Δραγάτης Λάζαρης, Ραμάι, Ντίλι (63’ Σκριβάνος), Σελίμης (83’ Μαραγκός), Κλάδης, Τζαγκίδης, Φώσκολος (83’ Σάλπας).

ΑΟ Πειραιάς- Ποσειδών Χατζηκυριακείου 2-1

δεύτερη σερί νίκη για τον ΑΟ Πειραιά, που αν και έπαιζε από το 24’ με δέκα λόγω αποβολής του Γονατά με δεύτερη κίτρινη, κατάφερε να επικρατήσει του Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου με 2-1. Τα γκολ για τους Καμινιώτες πέτυχαν οι Παπαθεοφίλου (12’) και Μουρτίδη (52’).

Για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει με πέναλτι ο Κοντίνος στο 20’. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με εννιά, καθώς αποβλήθηκε και ο Σπανός στο 75’ για εξύβριση.

Διαιτήτευσε ο Καλεγιάς.

ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Στρουμπούλης, Σκαρμούτσος Χ., Κοκκώνης, Σπανός, Κουράκος, Σκαρμούτσος Α., Μουρτίδης, Γονατάς, Αγγελής (46’ Μανιάτης), Καραμανώλης (30’ Τσιτσιλιάγκος), Παπαθεοφίλου.

ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Χατζαντώνης, Κυρτίδης, Ευαγγελάτος (55’ Πολυχρονάκης), Ζόμπας, Μούγιος (80’ Μπρανίκας), Κόλλιας, Αναζίκος (76’ Βούλγαρης), Θέος, Βερροιόπουλος, Κοντίνος, Ζαχαρίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς