23.7 C
Athens

Έδειξε σφυγμό η Ντουντελάνζ

Στις νίκες επέστρεψε η Ντουντελάνζ μετά τη συντριβή της από τον Ολυμπιακό επικρατώντας της Ετζέλα με 4-2 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Έβγαλε αντίδραση η Ντουντελάνζ μετά τη συντριβή που υπέστη την περασμένη Πέμπτη από τον Ολυμπιακό με 5-1 κι επικράτησε με 4-2 της Ετζέλα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Λουξεμβούργου.

Η Ετζέλα αιφνιδίασε, αφού προηγήθηκε μόλις στο 6’ με τον Πίμεντελ.
Με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Europa League να αντιδρά και να φτάνει στην ισοφάριση με τον Κρουζ στο 10’. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω κάτω και με γκολ του Πέρεζ έκαναν το 2-1. Στο 28’ η Ντουντελάνζ ανέβασε τον δείκτη του σκορ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Πέρες και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη.

Η ομάδα του Τόπμελερ έφτασε στο 4-1 με τον Κένια στο 47′  και «σφράγισε» το τρίποντο. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 65’ ο Άρνολντ. Η Ντουντελάνζ με τη σημερινή νίκη έφτασε τους 22 πόντους και παρέμεινε έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ζενές Ες, η οποία επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Ρασίνγκ.

Ντουντελάνζ: Εσπόζιτο, Σνελ, Πόκαρ, Σινάνι (89′ Ντε Σόουσα Μορέιρα), Γένσεν, Κρουζ, Γιορντάνοφ, Πρέμπε, Περέζ (76′ Ιμπαΐμοβιτς), Ελ Χρίτι, Τουρπέλ (46′ Κένια).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς