18.7 C
Athens

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο: Ο Γιάννης Μακρής λίγα δευτερόλεπτα πριν πέσει νεκρός! (pics)

Νέες φωτογραφίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας • Ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας ετοιμάζεται να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι του στην Βούλα • Λίγα δευτερόλεπτα μετά είναι νεκρός

Η εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας χρειάστηκε μόλις πέντε δευτερόλεπτα. Τόσος ήταν ο χρόνος που πήρε στο δράστη να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου.

Ο εκτελεστής που τον περίμενε κρυμμένος έδρασε μεθοδικά, τον πλησίασε και τον δολοφόνησε εν ψυχρώ.

Πολλοί αναρωτιούνται αν ο Γιάννης Μακρής θα είχε γλιτώσει αν δεν επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό του, καθώς η ανάλυση από τις αρχές των εικόνων που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν τον δράστη να κάνει μεταβολή μετά τους πυροβολισμούς, για να φύγει, αλλά ακούει τον Μακρή να βγαίνει από το αυτοκίνητο, επιστρέφει και του ρίχνει τη χαριστική βολή.

Αυτό όμως είναι κάτι που δεν θα το μάθει ποτέ κανείς.

Τις εικόνες που δείχνουν τα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής του 46χρονου επιχειρηματία δημοσιεύει το «Έθνος της Κυριακής» και σε αυτές φαίνεται ο Γιάννης Μακρής να πλησιάζει το αυτοκίνητό του.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ετοιμαζόταν να μεταβεί στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης κι ενώ στο γκαράζ του σπιτιού του είχε δύο πολυτελέστατα αυτοκίνητα και ένα θηριώδες SUV, προτίμησε να αναχωρήσει με το Smart της συζύγου του. Αυτό ήταν ενδεχομένως και το καταλυτικό γεγονός.

Ο Μακρής φτάνει στο όχημά του και ξαφνικά εμφανίζεται ο εκτελεστής. Ρίχνει τις πρώτες τέσσερις σφαίρες. Ο Γιάννης Μακρής φαίνεται στην συνέχεια να βγαίνει από το αυτοκίνητο, προσπαθώντας να τρέξει προς το σπίτι του για να προστατευτεί. Ο δολοφόνος επιστρέφει και τον «αποτελειώνει»…

Δείτε τις φωτογραφίες:

Την προηγούμενη εβδομάδα η εφημερίδα «Καθημερινή» είχε παρουσιάσει και βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της δολοφονίας, ωστόσο είχε αφαιρέσει τις σκηνές που φαινόταν ο επιχειρηματίας να βγαίνει από το αυτοκίνητό του και να πυροβολείται εκ νέου από τον δολοφόνο του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς