18.9 C
Athens

Κανονικά το υπερπολυτελές opening στο Νammos παρά το «λουκέτο»

Θα μείνει κλειστό το εστιατόριο και το πάρτι θα γίνει στον υπόλοιπο χώρο του Νammos • Mήνυσε τους εφοριακούς η επιχείρηση

Τι κι αν η ΑΑΔΕ έκανε έφοδο στο γνωστό beach bar-εστιατόριο Nammos και διαπιστώνοντας παρατυπίες επέβαλε διήμερο λουκέτο μέχρι τη Δευτέρα;

Η επιχείρηση είχε προγραμματίσει για απόψε ένα γκλάμορους πάρτι που δεν γινόταν να… αναβληθεί. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης αποφάσισαν να κρατήσουν κλειστό το εστιατόριο και να πραγματοποιήσουν το φαντασμαγορικό opening στον υπόλοιπο χώρο του Nammos.

Πρόκειται για ένα πάρτι με VIP προσκεκλημένους στο οποίο θα δώσουν το παρών και τρεις ιέρειες της ομάδας, δύο νυν, η Τζίτζι Χαντίντ και η Εμιλι Ρατακόφσκι και μία πρώην, η Κέιτ Μος.

H επιχείρηση ανέβασε μάλιστα ενημέρωση στο λογαριασμό της στο Instagram ότι μετράει ανάποδα για το opening το βράδυ του Σαββάτου που θα είναι γεμάτο μόδα, εκπλήξεις και σπέσιαλ καλεσμένους.

Υπενθυμίζεται ότι άνδρες της ΑΑΔΕ έκαναν έφοδο στο γνωστό beach bar-εστιατόριο χθες το μεσημέρι και διαπίστωσαν, πως η γνωστή επιχείρηση δεν είχε κόψει αποδείξεις συνολικού ύψους 73.000 ευρώ! Αμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για να σφραγιστούν οι εγκαταστάσεις του για 48 ώρες.

Η επιχείρηση έκανε μήνυση στους εφοριακούς για ψευδείς διαπιστώσεις

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γνωστή επιχείρηση της Μυκόνου μήνυσε τους εφοριακούς της ΑΑΔΕ, υποστηρίζοντας πως τα μέλη του κλιμακίου προσυπέγραψαν το σημείωμα ελέγχου με ψευδείς διαπιστώσεις.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς που κατέθεσαν οι άνθρωποι του Nammos εναντίον των μελών του κλιμακίου της Ανεξάρτητης Αρχής, «την 29-6-2018 και ώρα 17.29, όπως προκύπτει από το σημείωμα ελέγχου, ξεκίνησε ο έλεγχος στα τέσσερα ανεξάρτητα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί η εταιρεία μας».

Και συνεχίζουν: «Κάποια στιγμή και ενώ ο έλεγχος βρισκόταν σε εξέλιξη, από τον υπεύθυνο του κλιμακίου μας ανακοινώθηκε ότι θα βεβαιωθεί παράβαση για μη έκδοση 251 αποδείξεων λιανικής πώλησης. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι στην επιχείρηση υπάρχει κουμπί πανικού και πως μόλις αντιληφθήκαμε τον έλεγχο κατά το δίλεπτο 17.29 και 17.31 εκδώσαμε 251 αποδείξεις, ενώ τούτο είναι απολύτως ψευδές και διαπιστώνεται από τους φορολογικούς μηχανισμούς ότι μέσα σε μισή και πλέον ώρα, ήτοι από 17:10:26 μέχρι 17:48:30 εκδόθηκαν μόνο επτά αποδείξεις.

Μάλιστα, ζητήσαμε επίμονα να κατασχέσουν άμεσα όλους τους φορολογικούς μηχανισμούς, προκειμένου να γίνει πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κουμπί πανικού και ότι όλες οι αποδείξεις είχαν εκδοθεί κανονικά, όμως αυτοί αρνήθηκαν, λέγοντας ότι θα βεβαιώσουν κανονικά την παράβαση. Στη συνέχεια εκπρόσωπος της τοπικής ΔΟΥ ενημέρωσε τους ανθρώπους του Nammos ότι θα προχωρήσει στο σφράγισμα της επιχείρησης για 48 ώρες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς