23.4 C
Athens

Μεγάλη νίκη του Λεβαδειακού κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Λεβαδειακός πήρε μια βαθμολογική ανάσα κόντρα στον ΟΦΗ, μια νίκη που ήθελαν πολύ οι γηπεδούχοι

Ο ΟΦΗ ταξίδεψε στη Λιβαδειά για να αναμετρηθεί με τον Λεβαδειακό σε έναν αγώνα που ήθελαν πολύ και οι δύο ομάδες. Με 3 γκολ να σημειώνονται στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο με 2-1 και ξεκόλλησαν βαθμολογικά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για τις δύο ομάδες, με τον ΟΦΗ να πιέζει στα πρώτα λεπτά να πετύχει κάποιο γκολ και πρέσαρε την άμυνα του Λεβαδειακού. Όμως, στο 25′ ο Στανόγεβιτς με προβολή, σε μια περίεργη φάση έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο ΟΦΗ βρέθηκε ξαφνικά πίσω στο σκορ και άρχισε σταδιακά να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 43′ ο Ζησόπουλος ανέτρεψε τον Κοροβέση μέσα στη περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Αραβίδης ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το πρώτο προσωπικό του γκολ.

Παράλληλα, ο Λεβαδειακός δεν άργησε να ξανά βρεθεί μπροστά στο σκορ. Σε μια φάση όπου ο διαιτητής έδειξε φάουλ ελάχιστα έξω από την περιοχή (αν υπήρχε παράβαση ήταν εντός περιοχής) ο Στανόγεβιτς σκόραρε το πιο όμορφο γκολ της βραδιάς, στέλνοντας τον Στρέζο στη συμβολή των δοκών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ πίεσε, αλλά ο Λεβαδειακός κράτησε καλές αποστάσεις στην άμυνά του και πήρε εν τέλει τη νίκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς