18.1 C
Athens

Παρόντες στο ντέρμπι Γιόχανσον και Μαυρομάτης

Ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν οι δύο αμυντικοί του Παναθηναϊκού Ματίας Γιόχανσον και Φάνης Μαυρομάτης και τέθηκαν στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που ανέκυψαν στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όσον αφορά την αποθεραπεία των Ματίας Γιόχανσον και Φάνη Μαυρομάτη.

Οι δύο αμυντικοί των πρασίνων ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν, με άμεση συνέπεια να προπονηθούν σε φουλ ρυθμούς και να τεθούν στη διάθεση του τεχνικού Γιώργου Δώνη.

Αναλυτικά στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομάτης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Στάικος, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής.

Ο Χρήστος Σέχου υποβάλλεται σε φυσικοθεραπευτική αγωγή για σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών. Η μαγνητική τομογραφία στην περιοχή έδειξε οστικό οίδημα της ηβικής σύμφησης. Η πορεία της αποθεραπείας του θα αξιολογείται συνεχώς, ενώ η πρώτη εκτίμση είναι για αποχή από τις προπονήσεις για 5-6 εβδομάδες.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού

View this post on Instagram

#Panathinaikos #paofc2018_19 #squadlist #OLYPAO

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) on

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς