16.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Επικεντρώνονται στο πρωτάθλημα οι Γυναίκες

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου (11/11, 12:30) για την 3η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος Α1 Γυναικών

Το τμήμα μπάσκετ Γυναικών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Δάφνη Αγ. Δημητρίου, επιστρέφοντας στις υποχρεώσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά το ματς με την Ντιναμό Κουρσκ οι κοπέλες του Ολυμπιακού είναι αναγκασμένες να βγάλουν από το μυαλό τους την Ευρωλίγκα και να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα.

Για την 3η αγωνιστική της Α1 Γυναικών αντιμετωπίζουν την Κυριακή τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου (11/11, 12:30). Με στόχο να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους και να κάνουν το «3 στα 3».

Στο τελευταίο ματς πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς υπάρχουν το επόμενο διάστημα τα ματς της εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019. Με τον Γιώργο Παντελάκη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα.

Και να έχει στη διάθεσή του, για το ματς, τις Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς