16.9 C
Athens

«Βάφτηκε» ερυθρόλευκο το ντέρμπι των Νέων!

Οι Νέοι του Ολυμπιακού ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν στο τέλος του ντέρμπι επί της αντίστοιχης ομάδας του Παναθηναϊκού, αφού γύρισαν τον αγώνα και πήραν τη νίκη με 3-1

Αν και βρέθηκε να χάνει, η Κ19 του Ολυμπιακού έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 3-1 τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ξενιτίδη.

Οι Νέοι των Πειραιωτών ήταν οι μεγάλοι νικητές του «αιώνιου» ντέρμπι στο πρωτάθλημα της SuperLeague K19, επικρατώντας με 3-1 του Παναθηναϊκού στο Ρέντη.

Το πρώτο μισάωρο όμως της αναμέτρησης, σε καμία περίπτωση δεν σε προϊδέαζε για κάτι τέτοιο, καθώς οι «πράσινοι» μόλις στο 6ο λεπτό προηγήθηκαν με τον Ζερβόπουλο, ενώ αμέσως μετά είχαν δύο ευκαιρίες με τον Ζαγορίτη για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτούν. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Πειραιά στάθηκε τυχερή, και προσπάθησε για κάτι καλύτερο στον αγώνα, βρίσκοντας ρυθμό.

Έτσι, όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι άρχισαν να βρίσκουν τα πατήματά τους και στο δεύτερο ημίχρονο εξαπέλυσαν την αντεπίθεσή τους, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ξενιτίδη.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, αρχικά ισοφάρισε στο 57′, αφιερώνοντας μάλιστα και το τέρμα στον μεγάλο άτυχο συμπαίχτη του, Κωστανάσιο, και σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Πειραιώτες, πραγματοποιώντας το 2-1. Τέλος, ο Ολυμπιακός με τον Μαρτίνη στο 71′ έβαλε απλά το… κερασάκι στην τούρτα της μεγάλης νίκης.

Με αυτόν τον τρόπο, οι ερυθρόλευκοι πρόσθεσαν τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, και φυσικά ψυχολογία για τη συνέχεια.

Ολυμπιακός: Καραργύρης, Τσάβος, Ράμα, Πέιος (81΄Γκοτζαμανίδης), Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Φέκκας, Μαρίνος, Βοΐλης, Μπουλάρι (60′ Σουρλής).

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παπαθανασίου, Παρασκευόπουλος (60′ Μανιδάκης), Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας, Καλομοίρης (46′ Παπαδόπουλος), Σερπέζης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς