20 C
Athens

Ο Πρίντεζης ξεχώρισε και έδειξε να …έχει τα «4» του ΠΑΟ

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ανίκητος στα καλάθια του Παναθηναϊκού, αλλά η νίκη δεν ήρθε για την ομάδα του, δείχνοντας ωστόσο πως ...τους έχει, στη δύσκολη και απαιτητική συνέχεια

Ο «Υπαρχηγός» του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης έκανε εκπληκτική προσωπική εμφάνιση, σκοράροντας 26 πόντους, με 34 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης, αλλά η νίκη για την ομάδα του δεν ήρθε.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ, εμφανίζοντας δύο διαφορετικά πρόσωπα στον αγώνα.

Οι Πειραιώτες παρουσίασαν εμφανή προβλήματα στις θέσεις των γκαρντ, με την απουσία του Στρέλνιεκς να γίνεται αισθητή.

Πάντως, παρά την ήττα δεν μπορούμε να μη σταθούμε στην εξαιρετική εμφάνιση του Γιώργου Πρίντεζη. Ο φόργουουρντ των «ερυθρόλευκων» ολοκλήρωσε τον αγώνα με 26 πόντους και 34 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης στην Ευρωλίγκα.

Πιο συγκεκριμένα, είχε 9/10 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 5/6 βολές, χάνοντας δηλαδή μόλις 2 σουτ εντός πεδιάς. Επίσης, είχε 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, ενώ τελείωσε το ματς και με 6 κερδισμένα φάουλ.

Η τρομερή εμφάνιση του «Αγ. Γεώργιου» δεν έφτανε στον Ολυμπιακό για να πάρει τη νίκη, ωστόσο, ο φόργουορντ των Πειραιωτών έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση και ότι… έχει τους φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς