16.6 C
Athens

Κερδίζει άπαντες ο Σολάρι

Κάτι παραπάνω από εφικτό είναι το σενάριο παραμονής του Σαντιάγο Σολάρι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης

Τον… προβιβασμό του Σολάρι σκέφτονται στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αργεντινός ξεκίνησε με την «ταμπέλα» του προσωρινού προπονητή στον πάγκο της «Βασίλισσας», όμως απ’ ότι φαίνεται θα αναλάβει σε μόνιμη βάση την ομάδα.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, ο Αργεντινός τεχνικός μπαίνει με το… καλημέρα στα «βαθιά», καθώς πραγματοποιεί το ντεμπούτο του σε μεγάλη κατηγορία στον «ηλεκτρικό» πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, τα πρώτα δείγματα είναι εξαιρετικά για τον σύλλογο, αφού η ισπανική ομάδα ξαναβρίσκει την ψυχολογία της καθώς και τη θετική αύρα στα αποδυτήρια που υπήρχε επί Ζιντάν. Στα συν της παραμονής του, προσμετράται η χρησιμοποίηση των παραγκωνισμένων παικτών (Οντριοθόλα, Βινίσιους).

Παράλληλα, οι «γκαλάκτικος» μετρούν τρεις νίκες (από μία σε κάθε διοργάνωση) και χωρίς να δεχθούν γκολ, ενώ το αυριανό ματς με τη Θέλτα θα κρίνει οριστικά αν ο Σολάρι θα παραμείνει οριστικά στη Ρεάλ και μάλιστα σε μια περίοδο που ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν μπορεί να βρει εύκολα, εκτός συνόρων, τον αντικαταστάτη του Χουλέν Λοπετέγκι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς