19.2 C
Athens

«Έσωσαν» οι «εισβολείς» την τηλεθέαση του Nomads;

Ποια ήταν τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 την πρώτη ημέρα παρουσίας των πρώην παικτών του Survivor στο παιχνίδι

Η αγωνία ήταν σίγουρα μεγάλη στον ΑΝΤ1 τη χθεσινή ημέρα, καθώς αυτή ήταν η πρώτη ημέρα που θα έβλεπε το κοινό στο παιχνίδι την ομάδα των «εισβολέων» που αποτελείται από πρώην παίκτες του Survivor.

Γνωρίζουν, άλλωστε, οι ιθύνοντες του σταθμού ότι αν δεν πετύχει ούτε αυτή η «μετάγγιση», το πανάκριβο πρότζεκτ γύρω από οποίο έχουν δομήσει όλο το πρόγραμμα του φετινού πρώτου μισού της σεζόν θα πεταχτεί στα σκουπίδια και οι ίδιοι θα ζήσουν μια άνευ προηγουμένου πανωλεθρία.

Από σήμερα το πρωί, όμως, που πήραν στα χέρια τους το «ραβασάκι» της Nielsen με τη χθεσινοβραδινή τηλεθέαση σίγουρα θα ανάσαναν ανακουφισμένοι.

Κι αυτό γιατί η είσοδος των πρώην παικτών του Survivor έφεραν στο κανάλι του Αμαρουσίου κάτι από την «αύρα» του επιτυχημένου ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Οι «εισβολείς» ανέβασαν τα νούμερα του ριάλιτι, που μπορεί να μην έπιασε πρωτιά, αλλά αύξησε εντυπωσιακά τα ποσοστά του που… βολόδερναν μεταξύ 14%-16% και πλέον μπορεί βάσιμα να ελπίζει ότι έχει τη δυνατότητα να χτυπήσει στα ίσα τον ανταγωνισμό στην prime time.

Ιδιαίτερα όσο περνάει ο καιρός και θα ανάβουν τα… αίματα με τις αγωνιστικές αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης στην prime time:

NOMADS 20,9 %

THE VOICE OF GREECE 26,6 %

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 24,4 %

ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 23,4 %

MASTERCHEF JUNIOR 5 %

Μάλιστα, στο γενικό σύνολο το Νomads ανά τέταρτο σημείωσε: 14% – 14,8% – 17% – 22,6% – 23,1% – 21,6% – 14,1% – 16,1% – 20,7% – 18,4%.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς