17.2 C
Athens

Tο απίστευτο ποσό που πήρε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος για να πάει στο Nomads (video)

Μήπως τελικά ο «μισθοφόρος» είναι ο μεγαλύτερος σταρ που παίρνει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1;

Πολλή συζήτηση έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για την ενσωμάτωση πρώην παικτών του Survivor στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads.

Πολλοί στάθηκαν στον προβληματισμό του ΑΝΤ1 που κατέφυγε στην ύστατη λύση, προκειμένου να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης, άλλοι στην ανάγκη των πρώην Survivors να παραμείνουν στην δημοσιότητα και πολλοί ακόμα στα χρήματα που συμφώνησαν για να μπουν στο παιχνίδι.

Οι προηγούμενες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα ποσό που κυμαίνεται από 3.000 ευρώ έως 8.000 ευρώ. Με το τελευταίο ποσό αμείβονται oι παίκτες που αποτελούν τις «φίρμες» του Survivor.

Υπάρχει όμως κι ένας παίκτης που έκανε ένα ξεχωριστό deal με την παραγωγή του ΑΝΤ1 προκειμένου να δεχθεί να λάβει μέρος στο ριάλιτι.

Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον γνωστό «μισθοφόρο», ο οποίος συμφώνησε να πάρει 50.000 ευρώ!

Μάλιστα, το ποσό αυτό δεν είναι άθροισμα εβδομαδιαίων απολαβών, αλλά χρήματα που θα λάβει εφάπαξ, είτε φύγει από το παιχνίδι τελευταίος, είτε δεν βγάλει ούτε την πρώτη εβδομάδα.

Την είδηση αποκάλυψε ο Κώστας Φραγκολιάς μέσα από το «Happy Day». «Τα μικρά ονόματα θα παίρνουν από τρεις με τέσσερις χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα και το μεγάλο όνομα, όπως ο Γιάννης Σπαλιάρας, που το ξέρω καλά, οκτώ χιλιάδες την εβδομάδα. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος -το ξέρω πολύ καλά- είτε κάτσει μία εβδομάδα, είτε περισσότερο, θα πάρει 50 χιλιάδες ευρώ…», δήλωσε αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Δείτε το βίντεο:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς