22.6 C
Athens

Ντέρμπι «αιωνίων» εις… διπλούν

Δύο ντέρμπι «αιωνίων» σε ΟΑΚΑ και «Γ. Καραϊσκάκης» μέσα σε 48 ώρες και η Nova ετοιμάζεται για μεγάλες μπασκετικές και ποδοσφαιρικές βραδιές

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός την Παρασκευή για την Euroleague και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη Super League την Κυριακή και η Nova παίζει τα… ρέστα της!

Τo «αιώνιο» ντέρμπι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ολυμπιακός για την EuroLeague παίζει στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 21:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 2 και ηχητικά από το Novasports.gr την αναμέτρηση των «αιωνίων» που θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ «Νίκος Γκάλης» για την 6η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ, της EuroLeague

Οι φίλοι του μπάσκετ θα μπουν από νωρίς το κλίμα, αφού δύο ώρες πριν ξεκινήσει το ντέρμπι, στις 19:00 θα απολαύσουν μέσα από την εκπομπή «Super Euroleague» πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις, σχόλια, συνεντεύξεις, στατιστικά και εκλεκτούς καλεσμένους. Αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι στις 23:00 θα συνεχιστεί η εκπομπή «Super Euroleague» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Το ντέρμπι μεταδίδεται σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ των Σπύρου Δημολίτσα και Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Έχει όμως και… συνέχεια! Την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου, στις 19:30 ξεκινά το «αιώνιο» ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για τη Super League, επίσης από τη Nova. Από τις 14:00 και μέχρι αργά το βράδυ οι φίλαθλοι θα παρακολουθήσουν πλούσιο pre game από την ανανεωμένη «Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Γιαννίκο Δούσκα και Γιάννη Πάγκο και καλεσμένο τον προπονητή Μιχάλη Γρηγορίου.

Το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός μεταδίδεται από το Novasports 1 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά, Νίκου Τζουάννη, Αποστόλη Λάμπου, Γιώργου Αργυρόγλου, Βασίλη Κωνσταντόπουλου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς