18 C
Athens

Oι «εισβολείς» μπήκαν στο Nomads – Πώς τους υποδέχθηκαν οι «επίλεκτοι» (video)

Εφτασαν με… πειρατικό ιστιοπλοϊκό • Τι είπαν για την νέα τους εμπειρία • Οι υποσχέσεις και οι... απειλές

Οι «επίλεκτοι» ήταν αραχτοί στην παραλία όταν ξαφνικά είδαν να πλησιάζει ένα… πειρατικό ιστιοπλοϊκό στο νησί. Με το αφρικανικό σύμβολο του πολεμιστή να κυματίζει τα μέλη της ομάδας των «επίλεκτων» κατάλαβαν πως οι νέοι τους αντίπαλοι, οι «εισβολείς» έχουν καταφτάσει.

Μόνο που ακόμη δεν γνώριζαν ποιοι είναι.

Το ανακάλυψαν λίγο πριν αγωνιστούν εναντίον τους για το αγώνισμα της επικράτειας. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες με στόχο να κερδίσουν τη διαμονή τους στο Νησί και να μην καταλήξουν στη Σαβάνα, όπου η διαμονή είναι δύσκολη.

Η στιγμή έφτασε και οι Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Χανταμπάκης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ορέστης Τσανγκ, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Ντάρια Τουρόβνικ και Μαριάννα Καλλέργη εισέβαλαν στο Nomads και παρατάχθηκαν δίπλα από τους επίλεκτους, οι οποίοι τους κοιτούσαν αποσβολωμένοι.

Εκεί κάπου ακούστηκαν τρελές ατάκες, όπως «περιμέναμε ότι οι εισβολείς θα είναι κάποιοι locals» και κάποιοι λεκτικοί διαξιφισμοί και πειράγματα.

«Οι υπόλοιποι πού είναι;» ρώτησε η Μαριάννα Καμαρωτάκη για να απαντήσει ο Γιάννης Σπαλιάρας: «Θέλεις κι άλλους;» (ως γνωστόν οι «εισβολείς» είναι 8 ενώ οι «επίλεκτοι» είναι 10). «Ελεγα ότι θα είμαστε 10-10», λέει η παίκτρια των «επίλεκτων» για να απαντήσει ο Σπαλιάρας: «Είμαστε πολύ καλοί για να είμαστε 10», ξεσηκώνοντας επιφωνήματα και από τιις δύο ομάδες.

Τελικά πάντως οι «επίλεκτοι» κατέληξαν πως είναι ικανοποιημένοι με την έκπληξη που τους επιφύλασσε η παραγωγή.

Απομένει να δούμε αν θα είναι και ο ΑΝΤ1 με τα νούμερα τηλεθέασης που θα φέρει το νέο εγχείρημα. Προς το παρόν, πάντως, κάθονται στα καρφιά, θυμίζοντας κατά μία έννοια την ταινία «Καλώς ήρθε το δολάριο», όπου τα μαγαζιά της Τρούμπας ανέμεναν πώς και πώς την άφιξη του αμερικανικού στόλου για να κάνουν… σεφτέ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς