23.1 C
Athens

9ος όμιλος: Ισοπαλίες «φωτιά» στον όμιλο του «θανάτου»

Χωρίς νικητή έληξαν τα ματς του 9ου ομίλου

Σε… θρίλερ εξελίσσεται ο 9ος όμιλος, με τέσσερις ομάδες (Γκενκ, Σάρπσμποργκ, Μάλμε, Μπεσίκτας) να διεκδικούν την πρόκριση έχοντας μικρές διαφορές στη βαθμολογία.

Η Μπεσίκτας παραλίγο να κάνει την έκπληξη στο Γκενκ και να «ρεφάρει» την ήττα του πρώτου αγώνα από την ομώνυμη ομάδα, ωστόσο οι Βέλγοι βρήκαν την ισοφάριση στο 87′.

Συγκεκριμένα, ο Κουαρέσμα ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 17′ με εξαιρετικό πλασέ και αμυντική αδράνεια στην άμυνα της Γκενκ, αλλά οι γηπεδούχοι με το γκολ του Μπέργκε πήραν την ισοφάριση και συνέχισαν να βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με επτά βαθμούς. Η τούρκικη ομάδα με τον βαθμό που απέσπασε έφτασε τους 4 και παραμένει ουραγός του ομίλου.

Στο σκανδιναβικό ντέρμπι του ομίλου, Μάλμε και Σάρπσμποργκ ήρθαν ισόπαλες με 1-1, ένα αποτέλεσμα που σαφώς δίνει ελπίδες για πρόκριση στη νορβηγική ομάδα και σταχτοπούτα του ομίλου (η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 5 βαθμούς). Οι Νορβηγοί πήραν προβάδισμα με τον συνήθη ύποπτο Μόρτενσεν στο 63′, αλλά ο Αντόνσον ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα για τη Μάλμε. Το τελικό αποτέλεσμα άφησε τη Μάλμε στους πέντε βαθμούς, ισόβαθμη με τη Σάρπσμποργκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς