18 C
Athens

Ξεσκέπασαν τον Δημητρόπουλο στην Πειθαρχική

Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού Ιωάννης Χατζησαββάογλου και Λίνα Σουλούκου, εξέθεσαν τον νοσηλευτή-γιατρό του αγώνα της Πάτρας και την σπουδή του να τιμωρηθούν οι ερυθρόλευκοι με αφαίρεση βαθμών

Ξεσκέπασαν τον περιβόητο νοσηλευτή Κώστα Δημητρόπουλο που εκτελούσε καθήκοντα γιατρού αγώνα στο ματς κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα οι δικηγόροι του Ολυμπιακού Ιωάννης Χατζησαββάογλου και Λίνα Σουλούκου σήμερα στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο Δημητρόπουλος επέδειξε σπουδή προκειμένου να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με αφαίρεση βαθμών, καθώς όπως αναφέρει ο παρατηρητής στην έκθεσή του ήταν αυτός που επίμονα του ζήτησε να γράψει για τραυματισμό ενός ατόμου, σε περιστατικό που δεν υπέπεσε στην αντίληψη του υπεύθυνου.

Κατά την ακροαματική διαδικασία, το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού στάθηκε ιδιαίτερα στο κρίσιμο σημείο που ΜΟΝΟ σε αυτό μπορεί να πατήσει το δικαιοδοτικό όργανο προκειμένου ν’ αφαιρέσει τρεις βαθμούς απ’ τους ερυθρόλευκους. Αυτό είναι οι βιαιοπραγίες κατά προσώπων. Στο φύλλο Αγώνα δεν αναφέρεται τίποτα.

Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού επισήμαναν για τον περίφημο τραυματία που δεν είδε ούτε η Αστυνομία:
«Δεν είδε το περιστατικό ο ίδιος ο παρατηρητής, επομένως πώς το έγραψε; Αυτός ο άνθρωπος είπε ότι πήγε στο αμάξι του να πάρει ντεπόν. Στα 500 μέτρα από το γήπεδο. Είδε αίμα και επέστρεψε στο γήπεδο για να νιώσει ασφαλής. Δεν έγινε αντιληπτό από τον παρατηρητή. Η παρατήρηση πρέπει να μην αναγνωστεί και να θεωρηθεί ότι αναγράφηκε ως εκ παραδρομής, μη ληφθείσα στην έκθεση. Πού τραυματίστηκε αυτός ο φίλαθλος, από ποιους και υπό ποιες συνθήκες; Όταν τον ρωτούσαν τον γιατρό που έγινε το επεισόδιο, μάσαγε τα λόγια του. Δεν έπρεπε να υπάρχει αυτή η αναφορά, είναι αόριστη και ημιτελής. Με βάση όλα αυτά, δεν υπάρχει καμία αναφορά για επεισόδια που σχετίζονται με βιαιοπραγία κατά προσώπων και δεν έπρεπε να ληφθεί υπόψη σας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς