19.7 C
Athens

Ξαφνικός χωρισμός για τον «ωραίο» του Survivor

Το ζευγάρι έδειχνε υπερβολικά ερωτευμένο και έτοιμο για τα σκαλιά της εκκλησίας • Ο χωρισμός έσκασε σαν βόμβα

Το Survivor μπορεί να του προσέφερε μια μοναδική εμπειρία ζωής, αλλά όπως φαίνεται δεν του έφερε γούρι στη σχέση του. Ο λόγος για τον περυσινό νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, Ηλία Γκότση που λίγους μήνες μετά το τέλος του παιχνιδιού χώρισε από την αγαπημένη του Χριστίνα.

Το ζευγάρι ήταν πολύ αγαπημένο κάτι που είχε φανεί και ξεκάθαρα και όταν οι συγγενείς και φίλοι των παικτών επισκέφτηκαν τους παίκτες στον Αγιο Δομίνικο. Η Χριστίνα ήταν μεταξύ αυτών που είχαν ταξιδέψει στο νησί για να δει τον αγαπημένο της κι εκείνος μιλούσε πάντα με τα καλύτερα λόγια για την «καλή» του. Οι δυο τους ήταν μαζί τα τελευταία χρόνια και μάλιστα λογάριαζαν να ανεβούν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ωστόσο, η απόσταση που δημιούργησε το παιχνίδι, ίσως και οι υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν μετά το παιχνίδι για τον νικητή του Survivor, φαίνεται πως έφεραν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού και τελικά οδήγησαν στο χωρισμό!

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Ηλίας Γκότσης σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ!», όπου ξεκαθάρισε πως η σχέση του με την όμορφη Χριστίνα έχει λάβει τέλος.

Επομένως, είναι ξανά ελεύθερος κι ωραίος για νέες συγκινήσεις…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς