25.6 C
Athens

«Νυχτερίδες» για πρόκριση! (videos)

H Βαλένθια νίκησε με 3-1 τη Γιουνγκ Μπόις για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση

Η Βαλένθια νίκησε 3-1 τη Γιουνγκ Μπόις στο Μεστάγια για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και έφτασε τους 5 βαθμούς στον όμιλό της, στο οποίο βρίσκονται επίσης η Γιουβέντους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αγωνίζονται μεταξύ τους στο Τορίνο σε λίγα λεπτά (22:00).

Ο Μίνα ήταν οδηγός των γηπεδούχων στη νίκη καθώς σκόραρε δις, αρχικά στο 14′ και εν συνεχεία στο 42′, βάζοντας τις βάσεις για το μεγάλο «τρίποντο» της ισπανικής ομάδας. Στο 37′ ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 ο Ασάλε για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 56′ ο Σολέρ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στη νίκη της Βαλένθια.

Για 13 λεπτά συν τις καθυστερήσεις η ομάδα της Ελβετίας αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο καθώς στο 77′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα Σανόγκο.

Σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ δε φύγει αργότερα με το διπλό από την Ιταλία απέναντι στη «Γιούβε», η Βαλένθια μετά το τέλος της 4ης αγωνιστικής θα… στρογγυλοκάθεται στη 2η θέση του 8ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ!

Τα γκολ:

 

 

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς