19.7 C
Athens

Grande Gigi…

Με ένα συγκινητικό tweet o Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποχαιρετά τη «Μεγάλη Κυρία» και βάζει πλώρη για ένα τελευταίο ταξίδι

«17 χρόνια με τ’ ασπρόμαυρα που τελειώνουν επίσημα σήμερα. 17 χρόνια με φίλους, συντρόφους, δάκρυα, νίκες, ήττες, τρόπαια, κουβέντες, τσακωμούς, απογοητεύσεις, ευτυχία και πολλά, πολλά συναισθήματα. Δεν θα ξεχάσω τίποτα. Θα τα κουβαλώ για πάντα μαζί μου».

Έτσι αποχαιρέτισε ο μεγάλος Τζίτζι την αγαπημένη του Γιουβέντους. Με 37 λέξεις που κανείς δε γνωρίζει πόσες ακόμη κρύβονται από πίσω…

Μια συγκλονιστική καριέρα γεμάτη τίτλους και διακρίσεις. Ένας πραγματικός κύριος των γηπέδων. Μια μορφή που κέρδισε το σεβασμό ολόκληρου του πλανήτη.

Στα 40 του χρόνια αποφάσισε να αφήσει τα ασπρόμαυρα της Γιουβέντους για ένα τελευταίο ταξίδι με έναν και μόνο προορισμό. Το βαρύτιμο τρόπαιο που λείπει από την αξιοζήλευτη συλλογή του. Την κούπα με τα «μεγάλα αυτιά», το πολύτιμο Τσάμπιονς Λιγκ, που θα τον εγκαταστήσει στο πάνθεον της ιστορίας.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006, με την εθνική Ιταλίας, έχει μια τελευταία ευκαιρία για να σηκώσει και την τελευταία μεγάλη κούπα. Και πρέπει να κάνει τη σωστή επιλογή…

Δείτε την ανάρτηση του «Σούπερμαν» στο twitter:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς