19.4 C
Athens

Ξένα «μάτια» στο Καραϊσκάκη για τέσσερις

Εκπρόσωποι της Στουτγκάρδης, της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, της Σπαλ και της Μπασάκσεχιρ θα βρεθούν στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» στους αγώνες με την Ντουντελάνζ και τον Παναθηναϊκό, για τους Φορτούνη, Σισέ, Καμαρά και Κούτρη

Είθισται οι αγώνες του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη και δη οι ευρωπαϊκοί να συγκεντρώνουν αρκετά βλέμματα. Για ένα ακόμη ματς λοιπόν, στις εξέδρες του γηπέδου στον αγώνα εναντίον της Ντουντελάνζ, θα βρεθούν εκπρόσωποι ξένων συλλόγων για παίκτες που τους ενδιαφέρουν. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ενημερωθεί για την παρουσία ανθρώπων της Σπαλ και της Στουτγκάρδης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα βρίσκεται και σκάουτ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Εκπρόσωποι της τελευταίας έχουν γίνει θαμώνες στο Καραϊσκάκη, καθώς παρακολουθούν στενά τον τελευταίο καιρό τον Κώστα Φορτούνη και τον Λεονάρντο Κούτρη. Οι δύο παίκτες όμως ενδέχεται να μην αγωνιστούν στον αγώνα με την ομάδα του Λουξεμβούργου (πιθανότατα ο Πέδρο Μαρτίνς θα τους δώσει ανάσες για να παρουσιαστούν φρέσκοι την Κυριακή), αλλά οι άνθρωποι της Άιντραχτ θα δώσουν το “παρών” στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές αναμένεται να είναι βασικοί. Ματς στο οποίο θα είναι στις εξέδρες και σκάουτ της Μπασάκσεχιρ.

Όσο για την Στουτγκάρδη, σύμφωνα με πληροφορίες από την Γερμανία, φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για τους Καμαρά και Σισέ, με τον τελευταίο να απασχολεί έντονα και το Αννόβερο.

Σχετικά με την Σπαλ, για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποιον παίκτη έχουν οι Ιταλοί στο στόχαστρο. Δηλαδή, αν αφορά ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ή της Ντουντελάνζ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς