17.1 C
Athens

Νέα συντριβή για Νίκη Λευκάδας

Βαριά εντός έδρας ήττα με 74-44 γνώρισε η Νίκη Λευκάδας από την πολωνική Ενέργκα Τορούν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του FIBA Europe Cup

Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχθηκε κι αυτή την εβδομάδα η Νίκη Λευκάδας γνωρίζοντας την εντός έδρας συντριβή από την πολωνική Ενέργκα Τορούν με 74-44 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του FIBA Europe Cup, με την ελληνική ομάδα να αγνοεί τη λέξη νίκη και τις αντίπαλες της να βελτιώνουν το ρεκόρ τους σε 2-1.

Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο κατά τη διάρκεια του οποίου η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα ήταν μέσα στο ματς η συνέχεια ήταν αντιστρόφως ανάλογη μιας και οι Λευκαδίτισσες αντιμετώπισαν αρκετά επιθετικά προβλήματα με το σκορ όσο περνάει η ώρα να ανεβαίνει υπέρ της Τορούν φτάνοντας μέχρι και το τελικό 74-44.

Η μοναδική παίκτρια που διασώθηκε από την Νίκη Λευκάδας ήταν η Ανθή Μπαλτά, που μέτρησε 14 πόντους με 5/8 σουτ. Αντιθέτως, η Ουίτνεϊ Νάιτ και η Τζέιντ Τζόνσον – Ουόκερ είχαν μαζί 7 πόντους με 1/16 σουτ και 4/4 βολές. Από τις φιλοξενούμενες πρώτη σκόρερ ήταν η Αντζέλικα Στανκίβιτς, που τελείωσε το ματς με 15 πόντους. Με double double ολοκλήρωσε την αναμέτρηση η Λάουρα Σβαρίτε (12π., 13ρ.).

Τα Δεκάλεπτα: 9-10, 20-32, 34-54, 44-74

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς