23.4 C
Athens

O απίστευτος λόγος που έφυγε η Ζιζέλ από τη Victoria’s Secret (pics, video)

Tι αναφέρει το super model για τις άβολες στιγμές στην πασαρέλα της διάσημης εταιρείας εσωρούχων

Υπήρξε ένα από τα κορυφαία «αγγελάκια» της Victoria’s Secret από το 1999 έως το 2006 που αποφάσισε να εγκαταλείψει την εταιρεία, παρόλο που χάρη -και- σ’ αυτήν έγινε ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο.

Ο λόγος για την Ζιζέλ Μπούντχεν, που μπορεί όλοι να εκστασιάζονταν όταν την έβλεπαν με εσώρουχα και μαγιό, εκείνη όμως όπως φαίνεται δεν συμμεριζόταν τον ενθουσιασμό τους για το ακάλυπτο στα μάτια τους κορμί της.

Παρόλο που πολλά μοντέλα θα έδιναν γη και ύδωρ για να περπατήσουν στο πιο λαμπερό catwalk και να κερδίσουν επάξια τα «φτερά των αγγέλων», η Ζιζέλ Μπούντχεν έρχεται να αποκαλύψει ότι εκείνα τα χρόνια δεν ήταν και τόσο παραδεισένια, όσο φαίνονται.

Στο νέο βιβλίο με τα απομνημονεύματά της με τίτλο « Lessons: My Path to a Meaningful Life» το 38χρονο μοντέλο αποκάλυψε ότι πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την πασαρέλα για τον κολοσσό στο χώρο των εσωρούχων, καθώς ένιωθε κάθε φορά και πιο άβολα.

«Τα πρώτα πέντε χρόνια ένιωθα καλά παρουσιάζοντας εσώρουχα, αλλά όσο περνούσε ο καιρός αισθανόμουν όλο και λιγότερο άνετα να φωτογραφίζομαι περπατώντας στην πασαρέλα φορώντας μόνο μπικίνι ή στρινγκ», αναφέρει η Βραζιλιάνα καλλονή.

«Τους παρακαλούσα να μου δώσουν κάτι, μία κάπα ή φτερά για να με καλύψουν έστω και λίγο», σημειώνει.

Εδώ που τα λέμε, πάντως, η εταιρεία έκανε ό,τι μπορούσε για να ικανοποιήσει της απαιτήσεις της κι αν παρακολουθήσει κανείς τις πασαρέλες που έκανε για τη γνωστή εταιρεία εσωρούχων, δύσκολα θα βρει φωτογραφία της Ζιζέλ με ακάλυπτα τα οπίσθια.

Στις περισσότερες φοράει μικροσκοπικές φουστίτσες, μπέρτες ή φτερά. Όμως, χειρότερο πράγμα από εμμονή δεν υπάρχει και όπως φαίνεται τίποτα δεν την έκανε να αισθανθεί άνετα γι’ αυτό και αποχώρησε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς